Jeden z nejvlivnějších mužů českého showbyznysu a expartner Ivety Bartošové (†48), s níž má syna Artura (18), včera těsně po poledni nasedl do svého vozu po bok přítelkyně Michaely. Ta ho odvezla pár set metrů před vchod do Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí, kde na něho ve voze hodinu čekala.

„Pan Štaidl byl objednán na běžnou kontrolu k panu profesorovi Tesařovi na nefrologii,“ dozvěděl se Blesk od nejmenovaného zdroje z nemocnice.

Oslavenec má prý problémy s ledvinami. „To ale neznamená, že si pacient nemůže na své jubileum připít a dát si alkohol s mírou. Ledviny nejsou játra, lékaři řeší u mužů povětšinou problémy s močovými cestami,“ řekl Blesku nejmenovaný odborník přes nefrologii.

Proto také oslavenec nelenil a nechal se svou přítelkyní dovézt do své oblíbené pizzerie na pražské Výtoni, kde už na něho čekalo několik kamarádů.

„Pan Štaidl sem často chodí s přáteli a hrají vášnivě mariáš. Tentokrát ale hráli dámu,“ vyzvěděli jsme později od štamgastů, podle nichž se Štaidl v podniku zdržel zhruba tři hodinky...

Fotogalerie
8 fotografií