++ Středa 4. 7. 2013: Bartošová prchá ze svého domu v Uhříněvsi! Je v hrozném stavu. Nemůže vůbec mluvit, má mokré kalhoty, pod tričkem nemá podprsenku... "Unesl" ji její šílený zachránce Zdeněk Macura

++ Čtvrtek, pátek: Macura Ivetu drží neznámo kde!

++ V sobotu se poprvé objevila italská stopa

++ Zmatená a zbídačená Iveta volá několikrát o pomoc. Nikdy jí není rozumět

++ V pondělí odpoledne Macura vyvěsil na facebook fotky Ivety z pláže, kde leží na písku jako mrtvá

++ V pondělí večer vyráží Josef Rychtář, aby po Ivetě pátral na vlastní pěst

++ V úterý se do hry vložil Ivetin exmilenec, italský hrabě Domenico Martucci. Iveta prý kontaktovala jeho rodinu a prosila o pomoc.

++ Ve středu se Rychtář s Macurou dohodli na předání. Měli si Ivetu předat na benzinové pumpě v Boloni. Předání bylo vždy ze strany Macury zrušeno

++ Ve čtvrtek dává Rychtář Macurovi ultimatum. Pokud mu Ivetu nevydá, hrozí, že se bez ní vrací do Česka

++ Do čtvrteční půlnoci k předání nedoslo. Rychtář se rozhodl, že si po pátrání v Itálii musí odpočinout a zahájil dovolenou s nohama nahoře...

++ Rychtář však Itálii neopustil, jak hrozil. A vyplatilo se!

++ V pátek před polednem se Iveta Rychtářovi ozvala: Aktuální vývoj sledujte v našem onlinu

ONLINE BARTOSOVa
Datum:
 
18:40

Pepa naložil Ivetu do auta a jede s ní na hotel, aby si trochu odpočali. Pak co nejdříve zamíří zpět do Česka.

 
18:26

Jen co se Iveta s Pepou dostačně poobjímali a vyplakali, zamířili společně na hotel. Rychtář si Ivetu vede kolem pasu. Chrání ji vlastním tělem.

 
18:12

HAPPYEND! Iveta se konečně dostala z vězení na zámku Martucciho rodiny. Vysvobodil ji Josef Rychtář, který kvůli ní strávil také nějakou dobu na policejní stanici. Jen co se otevřely dveře, vrhla se Iveta Rychtářovi do náruče!

 
17:42

Dol půl těla nahý Josef Rychtář byl po neoprávněném vniknutí na dvůr paláce rodiny Domenica Martucciho odvlečen italskou policií k výslechu na stanici, kde byl obviněn z vniknutí na cizí pozemek. To by tak ještě chybělo, aby skončil před italským soudem.

 
17:37

Jedinou pozitivní zprávou je, že Ivetě už začíná být rozumět. Zřejmě za zdmi prokletého Martucciho zámku stačila vystřízlivět z doslova smrtícího koktejlu "lásky", kterým ji s největší pravděpodobností napájel po celou dobu "únosce" Macura.

 
17:15

Blesk.cz získal první rozhovor s Ivetou po únosu. Je stále zamčená na zámku u Martucciho rodiny a nemůže ven. Zoufale prosí o pomoc. "Drží mě tu šílená matka."

 
16:05

Zatímco se Josef Rychtář snaží osvobodit Ivetu, vyšlo najevo, že její únosce Zdeněk Macura už z Itálie před dvěma dny odjel. Ivetu tajně předal rodině Domenica Martucciho a ujel. Nechal ji tam tak napospas osudu a lidem, s nimiž se Iveta nedokáže domluvit.

 
15:38

Tým Blesku a TV Nova zjistil, že pro Ivetu Bartošovou jede záchranka. Je to totiž jediný způsob, jak Ivetu z domu dostat. "Drží mě tady. Jeho matka je šílená. Pomoc," prosila Bartošová naše reportéry do telefonu. Doufá, že ji záchranná služba zachrání.

 
14:52

Iveta varuje Rychtáře varuje, že ho nebudou chtít pustit do Martucciho zámku. "Oni zjistili teď, že volám někomu jinému," hrozí se Iveta a pláče, aby Rychtář okamžitě přijel.

VIDEO
Video se připravuje ...
 
14:41

Blesk.cz získal hrůzostrašný telefonát od Ivety Bartošové, která volala Josefu Rychtářovi z domu Domenica Martucciho. Zoufalým hlasem prosila o pomoc, ať si pro ni Rychtář okamžitě přijede. "Oni mě tu drží a nechtějí mě pustit ven," vzlykala Iveta. Poslechněte si audio nahrávku z jejich rozhovoru.

VIDEO
Video se připravuje ...
 
13:34

Podle posledních informací je potvrzené, že Zdeněk Macura na zámku rodiny Martucciho není. Ivetu tam tedy nechal samotnou a ujel. Prý ho o to sama požádala.

 
13:26

Další podrobnosti pro vás zjišťujeme.

 
13:24

Únosce Zdeněk Macura se zatím nenašel. Je možné, že strachem z rozzuřených policajtů a Josefa Rychtáře uprchl bůhví kam. Ivetu tak nejspíš nechal napospas rodině Domenica Martucciho.

 
13:22

Carabinieri vyslýchají matku Domenica Martucciho a hospodyni, která s nimi v domě žije. Sám hrabě přítomen není.

 
13:19

K Bartošové, která se podle našich reportérů nejeví ještě zdravotně v pořádku a působí, že je stále pod vlivem léků a alkoholu, policie okamžitě zavolala místní lékaře.

 
13:17

Po zoufalém telefonátu se Rychtář dobýval do domu Martucciho rodiny. Dostal se až na nádvoří. V ten moment vtrhla do domu italská policie. Carabinieri na místě prohledali dům, našli Ivetu, Rychtáře odvezli k výslechu na místní policejní stanici. Tým reportéru Blesku a TV Nova odjeli s Rychtářem na stanici, aby mohli sledovat situaci přímo z místa.

 
13:13

Aktuálně vám přinášíme konkrétní detaily policejního zásahu v domě Domenica Martucciho. Rychtářovi volala kolem 12 hodiny polední zoufalá a Iveta a prosila ho o pomoc a vysvobození. Vzlykala, že ji proti své vůli drží rodina Martucciho a že je zavřená v nějaké místnosti a nemůže ven.

 
13:00

Podle reportérů Blesku a TV Nova byl k Ivetě Bartošové přivolán místní léka . Zatím však není jasné, co s ní je a v jakém je stavu.

 
12:58

Podle reportérů Blesku a TV Nova italská policie viděla Ivetu Bartošovou v domě rodiny Domenica Martucciho. Bohužel však nemůžou nic dělat. Pátrání Interpolu bylo zrušeno, Iveta byla vyřazena z databáze pohřešovaných.

 
12:49

Společný tým reportérů Blesku a Novy odjel na policii také, aby mohli podat svědectví.

 
12:48

Josef Rychtář se snažil dobušit a dozvonit do sídla rodiny Domenica Martucciho, odkud se mu ozvala Iveta. Na místo byla přivolána policie, která Josefa Rychtáře zadržela a odvezla na místní policejní stanici.

 
12:38

Podle informací týmu Blesk.cz a TV Nova, který celou situaci sleduje přímo na místě, italské komando do zámku rodiny Martucciho už vtrhlo. V rozpálené Itálii to tedy nyní vře víc než kdy předtím.

 
12:32

Únosce a náboženský fanatik Zdeněk Macura, který držel Ivetu Bartošovou ve svém zajetí už od minulé středy, má teď nyní asi pěkně "naděláno" v kalhotech. Rozzuřené komando řvoucích Italů určitě nebude žádné pomazlení. Macura se má na co těšit.

 
12:34

Otázkou však zůstává, zda je Macura stále po boku Ivety, která je prý proti své vůli držena v zámku rodiny jejího bývalého milence Domenica Martucciho v Peschici, nebo ze samého strachu frnknul kdo ví kam, a Ivetu tam nechal samotnou.

 
12:30

Hbití a horkokrevní italští policisté, zvaní carabinieri, ihned oblékli policejní mondury a začínají se připravovat na velký zásah.

 
12:29

Jelikož se Ivetin zachránce a soukromé očko v jedné osobě Josef Rychtář stále zdržuje v Itálii, okamžitě po Ivetině telefonátu zalarmoval místní policii.

 
12:23

Iveta se nyní nachází v italském sídle svého exmilence Martucciho ve městečku Peschici. Zda je stále ve společnosti svého šíleného únosce, falešného spasitele Macury, zatím není jasné. Víme však, že IVETA VOLALA RYCHTÁŘOVI O POMOC!

 
12:22

Pátrání po Ivetě bylo policií ČR dnes dopoledne odvoláno. Iveta se totiž ozvala! Kde je a kdo po ní "jde"?

 
12:22

Buongiorno, vážení čtenáři. Jelikož se vývoj v kauze unesené Džambulky Ivety Bartošové mění každou minutu, rozhodli jsme se její italské putování sledovat online. Těšte se na velké věci.