V posteli strávíme třetinu života

Pokud se v noci probouzíte, vstáváte rozlámaní a s pocitem, že jste ještě unavenější, než když jste si do posteli lehali, je ten pravý čas na výměnu matrace. Důležité je ale vybrat si tu správnou právě pro vás. Každý člověk je jiný a má i jiné požadavky na výběr matrace. Sportovci, kteří tělo pravidelně namáhají, potřebují odpočívat efektivněji než nesportovci. Ideální je pro ně matrace, která se přizpůsobí tvaru těla. Senioři ocení matraci, které zredukuje tlak na bolavá místa, bude se z ní dobře vstávat a navíc se přizpůsobí jejich termoregulaci. Protože se více potí, je vhodné volit prodyšné materiály. Důležité je vybírat matraci i podle vaší váhy. Někdy stačí, že jste vysocí a matraci zatěžujete větší vahou. Kvalitní matraci se vyplatí pořídit i dětem, které by měly mít matraci spíše tvrdší. Dobře vybraná matrace by měla poskytnout komfort v každém ročním období. V zimě zahřát a v létě zredukovat pocení během spánku.

Autor: decoDoma, s.r.o.

Ideální volba pro vaše děti i partnera

Na trhu je celá řada matrací a výběr nové matrace nemusí být vůbec jednoduchý. V decoDoma vyvinuli ve spolupráci s tradičním španělským výrobcem matraci, která zaručí opravdu komfortní spánek pro každého. Oboustranná matrace Viscofoam duo má jádro z vysoce kvalitní studené pěny Eliocel, která je kombinována s paměťovou pěnou. Dokonale se přizpůsobí tvaru těla a redukuje tlakové body. Výsledkem je příjemný pocit uvolnění bez bolesti zad, krční páteře a kloubů. Díky oboustrannému provedení je vhodná pro páry, které se neshodnou na tvrdosti matrace. Muž například jednoznačně upřednostňuje tužší matraci a žena naopak měkčí hřejivější stranu, není nic jednoduššího, než si matraci otočit podle potřeby. Oba partneři jsou pak spokojení a vyspí se do růžova. Tvrdší strana matrace bude vyhovovat také dětem. A pokud ve vaší rodině probíhají noční přesuny z postele do postele, bude matrace vyhovovat všem. Včetně prarodičů, kteří přijíždějí na občasnou návštěvu. Matrace je 20 cm vysoká a vstávání z ní je opravdu komfortní.

Autor: decoDoma, s.r.o.

Pro skvělý spánek v každém ročním období

Díky oboustrannému provedení je matrace Viscofoam duo vhodná také pro každé roční období. Zimní strana matrace má na povrchu luxusní elastický úplet s přírodními vlákny. Potah je prošitý s vrstvou silikonizovaných dutých vláken, která poskytují příjemný komfort a zároveň redukují výskyt roztočů. Otevřená vzdušná struktura usnadňuje odpařování vlhkosti a reguluje teplo. Vysoce prodyšná letní strana je naopak tužší, proto je vhodná nejen pro letní horké dny. Vrchní vrstvu tvoří speciální prodyšný 3D úplet, který zajišťuje dokonalé proudění vzduchu, takže se na matraci zbytečně nepotíte. Matrace nemá žádný váhový limit a použít ji můžete na pevný i lamelový rošt.

Autor: decoDoma, s.r.o.

Záruka spokojeného nákupu

Máte obavu z výběru matrace na internetu? Můžeme vás uklidit. Matraci domů dostanete ve vakuovém balení, takže nemusíte mít strach z manipulace. DecoDoma nabízí na matraci nejen 8 let záruku, ale také ji můžete do 30 dní vrátit. Přečtěte si recenze zákazníků společnosti decoDoma, kterým se osvědčilo pořízení nové matrace. Spokojení majitelé těchto matrací píší, že výměnu matrace poznali na kvalitě i délce spánku, ustoupilo ranní pobolívání zad, ranní ztuhlost a konečně se cítí odpočatí.