Parkoviště přeplněné už od rána, řvoucí hudba z rádia, hlasité povykování dětí a hlava na hlavě na souši i ve vodě… Přesně tak to v hlavní sezóně vypadá na veřejném koupališti. Zařídíte si letos už konečně letní pohodu jinak?

Dokonalé léto na vás nečeká v Chorvatsku

Chcete si během léta odpočinout od práce? Nemusíte kvůli tomu jezdit s ostatními Čechy do Chorvatska ani utratit veškeré úspory za dovolenou v Karibiku. Postačí vám jediné – vlastní bazén na zahradě. Kromě plavání v něm můžete i relaxovat a cvičit, uspořádat letní party s přáteli nebo si užívat večerní romantiku ve dvou. A na rozdíl od veřejného koupaliště vás z něj nikdo nevyhodí v osm večer!

Předběhněte sousedy – a máte klid!

Necháváte rádi věci na poslední chvíli? Při pořizování bazénu na míru byste toho mohli litovat. Jeho dodací lhůta se totiž pohybuje kolem dvou měsíců – mimo sezónu. Jenže už od jara se díky vysoké poptávce čas dodání výrazně prodlužuje. Opozdilcům se lehce může stát, že se uprostřed léta budou dívat jen na prázdnou díru v zemi. A celý den u toho poslouchat zklamané výčitky zbytku rodiny… Nejvhodnější doba k pořízení bazénu je právě teď, tak ji nepropásněte!

Nakupujte chytře a ušetřete desítky tisíc

Abyste si mohli k vašemu novému bazénu pořídit doplňkové vybavení, nemusíte vyhrát v loterii. Stačí jen přijít do 15. února na kteroukoliv pobočku ALBIXON, kde získáte výkonné tepelné čerpadlo v hodnotě desítek tisíc – a nezaplatíte za něj ani korunu! Čerpadlo vám vodu v bazénu ohřeje přesně podle vašich představ a navíc pracuje levně i efektivně. Stejně byste si jej dříve či později pořizovali, tak proč raději neušetřit hromadu peněz tím, že jej dostanete jako dárek?

Víme, jak si z léta udělat nejdelší roční období

Láká vás představa, že by léto trvalo déle než tři měsíce? Pokud si necháte váš nový bazén zastřešit, můžete si užívat letních vodních radovánek po většinu roku, i když zrovna nebydlíte na Floridě.

Teď i vy můžete mít na zahradě bazén
Autor: ALBIXON

Na všech pobočkách ALBIXON teď navíc dostanete k zastřešovacím systémům solární sprchu – a opět zcela zdarma! Před vstupem do bazénu se díky ní snadno umyjete příjemně teplou vodou, ohřátou díky slunečním paprskům. A to je opravdu velký rozdíl oproti studeným venkovním sprchám, kterým se na veřejných koupalištích každý raději vyhýbá obloukem! Řekněte sami: nestojí to za večerní rodinnou poradu na téma pořízení nějakého toho bazénového setíku?

A co děláte v zimě vy?

Až si v červnu vzpomenete, že byste chtěli mít na zahradě bazén jako vaši sousedé, bude už bohužel pozdě. Přijďte raději do 15. února na kteroukoliv pobočku ALBIXON, zajistěte si tam pohodové léto a pak už si ho jen bezstarostně užívejte! Nebo se snad chcete jen závistivě koukat přes plot?

Více na www.albixon.cz/az-se-leto-zepta