Letos mají všechny tyto výrobky společné jmenovatele. Jsou to hřejivé zemité tóny a přírodní materiály. Podzimní kolekce myslí nejen na váš obývák či ložnici, ale také na kuchyni a jídelnu.

Například nová kolekce KRÖSAMOS od IKEA vnese do vaší domácnosti rustikální vzhled a pomůže vám objevit umění dokonalé spíže, proměnit vaše jídla v nezapomenutelný zážitek a sdílet chutě, které máte rádi.

Fotogalerie
32 fotografií

Máte rádi kombinování různých chutí, přísad, ale i materiálů, barev a vzorů? Pak právě na vás myslela firma Tchibo, když tvořila svou kolekci do jídelny, která je inspirována momentálně velmi oblíbeným boho stylem. 

To kolekce Fields of Gold řetězce Möbelix se nese v duchu barev babího léta, zlatých odlesků a hřejivých přírodních materiálů. 

Inspirativní značka Westwing si nachystala spoustu doplňků i nábytku v příjemných tónech krémové a hnědé, které jsou neodolatelné nejen na pohled, ale i na dotek. 

V H&M Home se prostřednictvím kolekce Classic vracejí ke kvalitnímu, nadčasovému a tak trochu luxusnímu interiéru. Objevte nádherné doplňky a dekorace, které nikdy neztratí svůj šarm. 

A to není zdaleka vše...

Doplňky pro zútulnění vašeho domova najdete také na našem Bazaru Blesk.