Současná podoba bytu v městečku Columbus v americkém státě Ohio vznikla spojením dvou bytových jednotek do jednoho rodinného domu. Na projektu spolupracovaly ateliér Mary Dietsch Architecture a studio Edgework Creative. Spolu s majitelem domu, který vedl návrh interiéru, vytvořili architekti barevný a hravý prostor, který budí pocit, že jste non-stop na dovolené. 

Sami majitelé popisují zvolený styl jako „mírně moderní a převážně výstřední“, což je vidět na odvážné volbě barev a vybavení v duchu eklektismu (mix stylů).

Studio Edgework Creative mělo za úkol vybavit pět místností domu designovým nábytkem. Příkladem může být jídelní stůl obklopený žlutými a modrými čalouněnými židlemi od společnosti Blu Dot.

Jakmile odstranili centrální stěnu oddělující obě jednotky, mohli se architekti vyřádit. Vedle kuchyně vykouzlili speciální místnost, ve které se nachází kávovar a bar. Vlastně taková malá soukromá kavárna...

Dalším kreativním designem od Edgework je mediální zóna v rodinném pokoji, která zahrnuje televizní stolek s televizí zavěšenou na panelu stejné barvy a také police s reproduktory, knihami a uměleckými předměty.

Kanceláři oblečené komplet do černé dominuje elegantní stůl. O osvětlení se tu stará trojice nástěnných lamp, o dekoraci a barevné oživení aranžmá z uměleckých děl. 

Zajímavě řešená je také koupelna. Stěny pokrývají hravé růžové dlaždice, zrcadlo s osvětlením My Mitzi připomíná šatny hollywoodských hvězd. 

Fotogalerie
16 fotografií