Zásadní změny se dočkala dispozice bytu. Z původních tří pokojů zůstaly na přání majitele jen dva, čímž se výrazně zvětšila společenská zóna. Cílem bylo vytvořit otevřený prostor, kde obyvatelé budou moci trávit kvalitně čas s rodinou. 

Každý z pokojů během redesignu dostal nový vzhled, který je společný pro celý byt. Hlavní slovo má jednoduchá, ale elegantní estetika.

Velmi zajímavé designové řešení se nachází na podlahách. Černé, bílé a šedé dlaždice ve tvaru kosočtverce v jídelně a na odpočívadle pomáhají opticky oddělit prostor od obývacího pokoje přidáním grafického designového prvku.

Čistá a jednoduchá nástěnná jednotka přidává úložné prostory do hlavní obytné místnosti. TV stěna navíc skrývá skříňky a má kóje pro další skladování. Stěna za pohovkou je natřená světle šedou barvou, která odpovídá šedým dlaždicím na podlaze v kuchyni.

Hlavní ložnice byla vymalovaná tlumenou růžovou barvou na zdi za postelí a psacím stolem. Postel je umístěna na zvýšené plošině, takže prostor pod ní lze využít jako další úložné prostory.

Fotogalerie
19 fotografií