Moderní byt Shine s panoramatickým výhledem na řeku navrhlo ukrajinské architektonické studio SVOYA.  Uvnitř dvojpodlažního prostoru najdete hned několik atypických momentů. Majitelé například trvali na tom, aby se hlavní ložnice a dětský pokoj nacházel v prvním patře. Dětský pokoj je navíc oddělen od chodby tónovaným sklem, takže do interiéru může částečně proudit přirozené světlo.

Vzhledem k tomu, že se byt nachází na dvou podlažích, si obyvatelé mohou užívat výhled na západ slunce prakticky v každé místnosti.

Druhé patro je větší než první. Barevná paleta je vesměs neutrální. Převládají zemité tóny až béžové odstíny, které doplňuje tmavé dřevo a zlaté akcenty. Jídelnu volně spojenou s kuchyní zdobí kulatý jídelním stůl s deskou z tmavého mramoru. V centru společenského prostoru se nachází prostorná rohová pohovka, která je také orientována na západ pro lepší výhled na západ slunce. Doplňuje ji světlé designové křesílko.

Velmi zajímavě působí také maximální použití přírodního mramoru. Najdete ho nejen v koupelnách, ale i na chodbě a v prostoru schodiště. Zdobí také celou jednu stěnu v obývacím pokoji.

Fotogalerie
20 fotografií