Příbytek o rozloze 72 m2, který se nachází v budově z roku 1950. Původně byl rozdělen do několika menších místností a zcela postrádal přirozené světlo.

Byt má okna na přední a zadní straně, a jsou jediným prostředkem proudění vzduchu v interiéru. Pro vytvoření potřebného křížového vánku bylo do středu kuchyně vestavěno další okno, které přechází do hlavní ložnice. Pomáhá nejen s cirkulací, ale umožňuje průchod světla a poskytuje pohled přes vnější okno, které směřuje do zahrady.

Interiér skromné velikosti je zařízen čistě a minimalisticky. Veškeré povrchy jsou vymalovány na bílo, aby se lépe odráželo světlo. Záplavu bílé promyšleně rozbíjí černé akcenty a detaily v uklidňujících barvách.

Vznikla i druhá ložnice, která byla umístěna za prosklenou stěnou. Soukromí zde snadno zajistí záclony. Pokud jsou roztažené, dodávají interiéru pocit většího prostoru.

Fotogalerie
14 fotografií