Postarší bungalov naléhavě potřeboval rekonstrukci. Celkový oprava by však byla velmi nákladná. Majitelé se proto obrátili na architekta Taylora Knighta, který jim navrhl malou renovaci a moderní přístavbu. Cílem bylo spojit dům se zahradou.

Namísto přestavby domova za vysokou cenu architekt vytvořil nový vstupní koridor z břečťanovité cesty. Domov tak opticky a pocitově rozdělili na dvě poloviny. Původní část domu obyvatelům slouží jako soukromá zóna, nová zahrnuje prostor pro společenské aktivity.

V přístavbě jsou k dispozici tři cihlové zdi vymalované na bílo doplněné o tmavé dřevěné stropy, které společně vytváří moderní útulný kontrast. Sedací nábytek vybízí k posezení a relaxaci nebo trávení času s rodinou. Na společenskou místnost s krbem navazuje jídelna spojená s kuchyní.

Fotogalerie
10 fotografií