Majitel požádal architekty, aby navrhli interiér bytu v Taoyuan na Taiwanu. Důraz kladl na otevřený půdorys s množstvím přirozeného světla a spoustou místa, kde by si mohly hrát děti.

Výsledkem je hlavní obytný prostor, který obsahuje několik zón, a přitom stále působí velmi prostorně. Hned u velkého okna se nachází jídelna, kterou je možné v případě potřeby použít jako místo pro práci nebo ke studiu.

V interiéru převládají povrchy z tvrdého dřeva v teplém odstínu pro vytvoření útulného, příjemného pocitu. Dřevo architekti doplnili paletou šedých neutrálních tónů, které doplnili o bílou a černou.

Cesta ke vstupním dveřím je vizuálně oddělena pomocí závěsné police, která poskytuje prostor pro ukládání věcí. V apartmánu je k dispozici také výklenek vytvořený pro děti, kde mají teepee a spoustu hraček.

V hlavní ložnici se ke slovu dostal minimalismus a funkčnost. Součástí místnosti je prostorná šatna a koupelna s toaletou.

Fotogalerie
19 fotografií