Moderní apartmán se nachází v historické čtvrti Gastown ve Vancouveru. Na ploše necelých 182 m2 nabízí skrytý loft a působivý design, který evokuje stlačené prostory v kanadských iglú.

Aby do kompaktního bytu mohli umístit spoustu úložných prostor, napodobili dispozici iglú. Za úzkým vchodem vytvořili centrální chodbu, která odděluje hlavní obytný prostor od vstupu, koupelny a kanceláře.

Hlavní společenský prostor je i přes svou kompaktnost lehký a světlý. Bílé stěny a dvojice velkých oken pomáhají odrážet přirozené světlo a navozují pocit vzdušnosti.

Struktura úložného systému obsahuje dvě skříně s pěti patry, prádelnu, sušárnu, lednici, komoru a skryté schodiště, které vede do ložnice v podkroví.

Skříně jsou opatřeny skrytými táhly a mají matné dveře v modrém odstínu. Vzhledem k tomu, že je v centrálním svazku začleněno většina úložných prostor, byla potřeba již jen jediná horní skříňka nad sporákem, ve které je ukrytá vestavěná digestoř.

Fotogalerie
17 fotografií