Zamilovaný pár provázely spekulace o krizi už od jara, kdy se Daniela sama objevila na finále Miss ČR, v němž ji samotnou diváci před třemi lety vybrali jako čtvrtou nejkrásnější. "Už tehdy jsme měli problémy, ale definitivně jsme se rozešli až později," přiznává Daniela.

Fotogalerie
2 fotografie

Ta už má prý novou lásku, ale z rozchodu se ještě docela nevzpamatovala. "Bylo to dost bolestivé, přece jen jsme spolu žili dva roky, uvažovali jsme i o svatbě a miminku. A chtěli jsme to oba," říká smutně Daniela, která dodnes přesně nechápe důvod rozchodu.

Možná jím byla přelétavost majitele sítě restaurací Coloseum a Jarmark. Ten je totiž dvakrát rozvedený a z předchozích vztahů má dvě děti.

Daniela teď může jen doufat, že s novou láskou se na ni konečně usměje štěstí i v modelingu. Na rozdíl od některých kolegyň z Miss totiž pracuje jako asistentka, protože nabídek z modelingu má málo.

Pro většinu zasvěcených je to přitom zcela nepochopitelné. Tak exotický typ, jako je Frantzová, se na českých molech hned tak nevidí. "Zřejmě má pech na agentury, jinak není možné, že má málo práce. S takovou figurou a tváří se jí nabídky mají jen hrnout," nechal se slyšet jeden z lidí pohybujících se v zákulisí českého modelingu.