„Vinařství v hodnotě 160 milionů dolarů měli manželé spravovat dohromady a oba souhlasili s tím, že svůj podíl smějí prodat jen se souhlasem druhého,“ tvrdí Pittovi právníci. Jenže až z tiskové zprávy v létě 2021, uprostřed vášnivé rozvodové bitvy o jejich šest dětí, se Pitt dozvěděl, že jeho novým 50procentním obchodním partnerem je společnost Tenute del Mondo údajného Putinova přítele Jurije Šeflera (55)!

„Jak bude prokázáno u soudu, jednání paní Jolie bylo nezákonné, vážně a úmyslně poškodilo pana Pitta, na jehož úkor se bezdůvodně obohatila,“ stojí v žalobě podané u Nejvyššího soudu v Los Angeles. Jolie kontrovala protižalobou, v níž naopak Pitta obviňuje, že se ji snažil přinutit k prodeji podílu jiné firmě Mondo Bongo za „nepřiměřených (nevýhodných) podmínek“ a že šířil lži, že Šefler je „spojencem Vladimira Putina“.

Nejžádanější víno

Pittovo ikonické růžové víno z Miravalu bylo zvoleno Nejžádanějším provensálským růžovým vínem na světě. Opanovalo žebříček 33 nejžádanějších vinic v Provence, který sestavil francouzský časopis Le Figaro.

Video
Video se připravuje ...

Angelina Jolie a její dcery na filmovém festivalu v Římě! Profimedia

Fotogalerie
40 fotografií