Princ Harry a vévodkyně Meghan údajně spouští nový projekt s Netflixem! Oproti jejich kontroverznímu dokumentu Harry a Meghan nebo Harryho memoárům Náhradník má jít prý o velkou změnu. 

„Tohle období jejich života je konec – už nemají co říct,“ tvrdí informovaný zdroj časopisu Sun. Potichu ale manželé zůstat nehodlají, a tak se tentokrát chtějí soustředit alespoň na práci za kamerami. 

„Jediné, co chtějí dělat, je poflakovat se s celebritami. Snaží se s něčím přijít, ale většina z toho nefunguje,“ tvrdí moderátor Tim Dillon. 

Harry a Meghan se před třemi lety vzdali všech poct i povinností královského života a odešli do Kalifornie. Od té doby se musí živit sami, a jejich životní styl je pořádně nákladný. Peníze proto shánějí, kde se dá...

Vévodkyně například nedávno podepsala smlouvu s hollywoodskou talentovou agenturou WME, která zastupuje například  Eddieho Murphyho (62), Gwen Stefaniovou (53) nebo Liama Paynea (29). Plánuje snad návrat k herectví?

Video
Video se připravuje ...

Rusové využívají pozemky v ČR bezplatně! Evakuace Čechů ze Súdánu. Polární záře v Česku! Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters, Amatérská meteorologická společnost

Fotogalerie
52 fotografií