Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Bývalá špionka KGB dnes radí ženám: Chlapa si můžete naprogramovat

1. června 2023 | 06:00

Aliia Roza (38) patří mezi nejvlivnější osoby, objevuje se po boku celebrit. Před dvaceti lety utekla se synem z Ruska, nyní žije „mezi více světy“ a radí ženám, jak na muže.

Jako dcera z rodiny s velkou vojenskou historií měla příležitost vystudovat na přísně tajné vojenské akademii. Díky technikám, které se během studií naučila, teď radí ženám, jak si naprogramovat každého muže, a to ve vztahu i v dalších oblastech…

Jak jste se dostala ke studiu na špionážní akademii?

Moje rodina má silné vojenské zázemí, táta byl vysoký vojenský důstojník a můj dědeček národní hrdina, který bojoval proti nacistům ve druhé světové válce. Když mi bylo 18 let, šla jsem v jejich stopách. Rozhodla jsem se pro práci na vyšetřovacím oddělení jako agentka se zaměřením na zastavení obchodu s drogami a lidmi v mé zemi.

Je vůbec možné, aby se obyčejný smrtelník mohl stát špionem a vystudovat stejnou školu jako vy?

Není to vůbec jednoduché. Když jsem tehdy začínala, bylo nutné složit přísné zkoušky, mít vysoké IQ a splňovat určité fyzické a psychické požadavky a hlavně být psychicky stabilní. Navíc vás museli doporučit vysocí důstojníci, abyste se dostala dovnitř. Nejsem si ale jistá, jestli jsou požadavky stále stejné. Takže nemožné to asi úplně není, jen o dost komplikovanější.

Podívejte se na video o zamilovanosti:

Video se připravuje ...
Gábi se nebojí zeptat: Jak nám zamilovanost komplikuje život • VIDEO: Adam Balažovič

Litovala jste z nějakého důvodu, že jste akademii vystudovala? Volila byste tentokrát jinak, pokud byste mohla vrátit čas?

V žádném případě toho nelituji! Věřím, že vše se děje z nějakého důvodu, a já bych nebyla tím, kým jsem dnes, kdybych si těmito zkušenostmi neprošla. Jsem vděčná za život, který mám, a za člověka, kterým jsem se stala. Pro mě je to všechno o pohybu vpřed a zaměření se na pozitivní věci v životě.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Lucija Veselá
Video se připravuje ...