Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Čekají na prince na bílém koni: Tahle znamení si dlouho vybírají partnera.

/
  • Kdo osudového partnera vybírá pečlivě?
    Kdo osudového partnera vybírá pečlivě? (profimedia)
    29. května 2023 ● 06:00

    Někdo dlouho vybírá, než se otevře. Někdo je pragmatik, někdo se bez romantiky neobejde. Trvá na partnerovi, který poklekne s krabičkou s prstenem a zasype ložnici růžemi. Je to realistické? A co taková touha vlastně signalizuje?

  • 1.

    Vodnář

    ...
    Vodnáři mají více trpělivosti a zvědavosti než kterákoli jiná znamení. Doufají, že se jim někdo bude dvořit.  Očekávají partnera, který se k nim bude chovat s respektem a požádá je o ruku. Když už to s někým myslí vážně, chtějí, aby vášeň nikdy nevyprchala. Koneckonců intimita je pro ně ve vztahu na prvním místě. Možná proto, i když si všichni o Vodnářích myslí, že jsou citově odtažití, ve skutečnosti ve vztahu hledají rovnováhu. To znamená, že vždy hledají způsoby, jak se spojit na hlubší úrovni. Vždy hledají někoho, kvůli komu stojí za to spustit kotvy a zůstat na místě.

  • 2.

    Rak

    ...
    Rakům se daří, když jsou v pohybu. Dokážou okouzlit každého a díky svým znalostem a charismatu jim nikdy nedojdou drby, nápady nebo teorie, o které by se mohli podělit. Ujmou se vedení a rozesmějí ostatní. Proto touží po milenci, který je přirozeně chytrý a poutavý. Ačkoli se tedy po prvním rande mohou sblížit, Rak potřebuje vědět, že interakce s ním nikdy nebude nudná. Proto čekají na milence, který přijede na bílém koni a bude se jim dvořit. Když přemýšlejí o dlouhodobém horizontu, chtějí jen partnera, který bude finančně stabilní, a pečující. Jakmile takovou osobu potkají, dokážou na svatbu hodně pospíchat.

  • 3.

    Beran

    ...
    Beranům jde především o oddanost a rádi se dvoří. Jsou to přirozeně zvídaví lidé, kteří se nebojí ptát se. Dokážou odzbrojit i ty nejintrovertnější jedince a získat si jejich srdce. Houževnatí a věrní Berani se rychle a hluboce zamilovávají do lidí, kteří si to nezaslouží. Berani dávají ve vztazích přednost především vzrušení, pravidelnosti a důvěrnosti. Proto raději hledají lásku z minulosti, než aby se zkoušeli hledat nové lidi. Rádi testují víc milenců, dokud nenajdou toho pravého.

  • 4.

    Váhy

    ...
    Váhy chtějí, aby jejich rande bylo nezapomenutelné a intimní. Rády si s partnerem užijí luxusu i dobrého jídla. Mají však rády rozmanitost. Nikdy se příliš netouží usadit hned na začátku, takže pokud máte rande s Váhami, nastavte svá očekávání spíše na příjemně strávený čas než na dlouhou dobu. Je to hlavně proto, že vyčkávají na jediného jedince, který jim vyrazí dech a bude je hýčkat. Hledají společníka, který dokáže vyrovnat jejich energii a uklidnit je. A dokud takového jedince nepotkají, je toto vzdušné znamení zvěrokruhu největším záletníkem.

     

    ***

    Jelikož je každý člověk jedinečný, každý má svůj vlastní styl navazování vztahů. Někteří lidé se zamilují rychle, zatímco jiným trvá, než uvěří druhému. Výše zmíněná hvězdná znamení jsou hledači vzrušení, kteří hledají společníka, s nímž by sdíleli životní vzestupy a pády, a budou ochotni kvůli němu odložit své ego. Mají na mysli širší souvislosti, a proto budou chtít v lásce stabilitu.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz