Noční můru každého rodiče prožila v úterý v centru Prahy Berenika Kohoutová. Řidič projíždějícího automobilu si totiž nevšiml, že na přechod vchází Berenika se svou malou dcerou a holčičku autem srazil! „Ke srážce došlo na křižovatce ulic Vinohradská a Blanická. K tříletému dítěti, které nebylo v ohrožení života, vyjela posádka záchranářů bez lékaře. Sanitka poté dítě převezla do Thomayerovy nemocnice k preventivnímu vyšetření,“ řekla Blesku mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Vyjádření Bereniky

Ihned jak se Berenika z nehody trochu oklepala, jala se poděkovat všem, kteří u nehody zasahovali. „Děkuju! Pánům záchranářům, kteří nám dnes pomohli. Byli naprosto profi, strašně hodný, s Lolou jednali úplně nejlíp na světě,“ zveřejnila na svém instagramu vděčná Berenika. „Vy všichni, dávejte na sebe pozor. Když přecházíte na přechodu, možná se radši zastavte, i když máte pocit, že vás dotyčný řidič určitě vidí,“ dodala. To samozřejmě rázem spustilo vlnu dotazů ze strany fanoušků ohledně zdravotního stavu malé Loly. „Jsme v pořádku, děkujeme. Hodně zmrzliny, hodně piva, hodně nových hraček a hodně objímání. To jsme si nějak tak rozdělili,“ upřesnila ještě stále otřesená Kohoutová.

Seznámení na internetu

Tříletou dcerku Lolu má Berenika se svým, již druhým manželem Kryštofem Kubínem. „Můj muž mě oslovil přes facebook. Potkali jsme se v baru, kde jsem ho nějak nevnímala, ale jeho jsem zaujala,“ řekla Kohoutová již dříve v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. „On mi napsal, já jsem mu žádost o přátelství potvrdila a takhle to začalo. Psali jsme si měsíc, ale furt, od rána do večera. On píše texty pro jednu reklamku, takže psát umí,“ prozradila, na co ji manžel sbalil. V únoru 2020 se páru narodila dcera Lola, na podzim téhož roku se pak vzali.

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová (30): Pandemickou pauzu využila k péči o dcerku, teď maká naplno i mezi psy! Ivan Hladík

Fotogalerie
32 fotografií