Americká herečka se nedávno svěřila tisku, že byla v dětství znásilněna. Ale to nebyl konec problémů držitelky dvou Oscarů. Slavná představitelka Barbarelly (1968) nyní učinila překvapivé odhalení, když se objevila v talk show televize Bravo s názvem Watch What Happens Live.

Na otázku, jestli může jmenovat alespoň jednoho muže z Hollywoodu, který se o ní během její bohaté kariéry nevybíravě pokoušel, na rovinu řekla: „Jistě. Francouzský režisér René Clément.“

Oceňovaný tvůrce filmů, jako byly Bitva o koleje (1946) a na Oscara nominované Zakázané hry (1952), zemřel v roce 1996.

Jane hrála v Clémentově filmu Kočky z roku 1964, kde zazářila po boku Alaina Delona (87). „Chtěl se mnou jít do postele, protože moje postava měla mít ve filmu orgasmus a on prý potřeboval vidět, jaká jsou moje vyvrcholení!“ popsala herečka. „Děláte si legraci?“ zmohl se na jedinou reakci moderátor pořadu Andy Cohen.

A jak z té šlamastyky tenkrát Fondová vybruslila? „Řekl mi to francouzsky a já předstírala, že mu nerozumím...“

Epstein údajně vydíral Gatese

Zvrhlý finančník Jeffrey Epstein (†66), jenž dohazoval mocným a bohatým kamarádům na sex mladičké i nezletilé dívky, prý vydíral Billa Gatese (67) kvůli nevěře s ruskou profi hráčkou bridge Milou Antonovovou.

Za to, že jeho aférku s mladou karbanicí nevyzradí manželce Melindě (58), žádal od šéfa Microsoftu finanční zapojení do jednoho z jeho fondů, napsal Wall Street Journal. Gates nepopírá, že by se s Epsteinem znal, bylo to ale podle jeho mluvčí jen z filantropických důvodů.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte, jak úžasně stárne Jane Fonda (80): Natočila film o sexu! Bioscop

Fotogalerie
46 fotografií