Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Módní policie Iny T.: Tohle je průšvih, dámy!

/
  • Ani celebritám se průšvihy nevyhýbají.
    22. května 2023 ● 05:00

    Probouzející se společenská sezóna vykazuje značné množství přešlapů vkusu těch, jež mají být, alespoň dle zavedených konvencí, inspirací. Zaujmout citem pro věc, kreativním pojetím a osobitostí. Ve stylingu chybující, často opakovaně objevující se persony však prezentují panoptikum kreací, jež neuspěly, a jsou příkladem, jak s módou a trendy nenakládat. Nejhorší modely jara si zaslouží samostatnou módní svodku a budiž varováním jak nikdy.

     

  • 1.

    Sharlota (26) V brázdě diblíka 5

    Známá raperka a influencerka ráda tzv. klame tělem a kombinuje svou drsným tetováním posetou figuru s nečekaně lolitovskými modely. Růžový top s v ramenní kouli nabíranými rukávy vystupuje z pod modrých šatů na tenká ramínka s kolovou sukní a pas podtrhujícím korzetovým páskem ve stylu harness. Růžové koženkové boty s hvězdami na vysoké platformě, kabelka s mašlí i zvolený účes podtrhují diblíkovský výsledek, jenž však věku nositelky ani dobrému vkusu nenáleží.

  • 2.

    Sisa Sklovská (57) a Juraj Lelkes (71) Laciné efekty 5

    Koncert k 80. narozeninám Felixe Slováčka přilákal zástupy celebrit, mezi nimiž nechyběla slovenská popová diva známá pro svůj pouťový vkus. Ten prokázala i tentokrát, když oblékla výrazné vzory kombinující top Versace spolu s dírami vylepšenou džínovou mini sukní s roztřepeným okrajem.

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Články odjinud

Dnešní horoskopy