Pátek třináctého a záskok za Dana Landu (54), který se krátce před premiérou původního českého muzikálu skladatele Karla Svobody (†68) a textaře Zdeňka Borovce (†69) v říjnu 1995 zranil při automobilových závodech, udělal z tehdy neznámého 27letého operního pěvce z Ústí nad Labem přes noc muzikálovou hvězdu první velikosti.

Hůlka si prošel bouřlivým obdobím, který se podepsal i na jeho zdraví. Akutní zánět slinivky ho v roce 2012 málem stál život. „Můžu si dát na ochutnání trochu vínečka, ale opravdu málo, můžu v rozumné míře pivo. Kořalku vůbec, to prostě nejde,“ nechal se slyšet milovník bujarých večírků. Definitivní zlom v jeho životě ale přišel, když potkal tlumočnici Barboru Klementovou (33) a v roce 2017 z ní v Las Vegas učinil paní Hůlkovou. A ona jeho o necelý rok později na oplátku ve 49 letech poprvé otcem!

Jejich pětiletá dcera Rozárka chodí za tatínkem do divadla a na jevišti je jako ryba ve vodě. „Rozárka zpívá od rána do večera, tancuje, recituje. Chodí do sboru, teď začíná chodit do klavíru. K tomu sportuje, maluje, je multitalentovaná,“ prozradil na 150. repríze obnoveného Draculy v karlínském divadle šťastný táta Hůlka.

Video
Video se připravuje ...

Daniel Hůlka má útrum! Manželka si ho pojistila. Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
30 fotografií