Pospíšil se s chlapci scházel v Adamově. Parta školáků z 5. a 6. třídy základní školy ho zřejmě neskutečně sexuálně přitahovala. Kluci kupodivu souhlasili s jeho sexuálními návrhy, za které jim nabízel peníze.

Ti ovšem upřednostňovali zábavnou pyrotechniku. Prodejci jim ji totiž odmítli prodávat. Tak jim ji kupoval.

Masáž, orál i styk

Častokrát schůzky končily „jen“ masáží spodní části těla. V případě chlapce (11) se jím ale nechal Pospíšil i orálně uspokojovat. S jeho o něco starším kamarádem měl dokonce i sexuální styk. Za sérii trestných činů hrozil Pospíšilovi rok až osm let vězení. Okresní soud v Blansku ho poslal na dva roky do věznice s ostrahou, a to se mu zdálo příliš.

Odvolal se ke krajskému soudu v Brně, kde v úterý prostřednictvím svého advokáta žádal změnu trestu na podmíněný. „Žije v registrovaném partnerství s mužem, který je těžký invalida. Na obžalovaném je plně závislý,“ uvedl před soudem obhájce.

Krajský soud v Brně tento argument jako důvod úpravy trestu neuznal s poukazem na to, že tuto skutečnost již věděl i okresní soud v Blansku a trest stanovil na spodní hranici trestní sazby. „Odvolání se proto zamítá. Rozsudek je pravomocný,“ zdůraznil soudce Vlastimír Čech.

VIDEO: Farář na Břeclavsku zneužíval školačku (10), vesnice zavrhla ji, jeho chrání!

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Farář na Břeclavsku zneužíval školačku (10), vesnice zavrhla ji, jeho chrání! Jiří Marek