Černobílé svatební snímky, které Jan Musil nahrál na sociální síť 26. dubna, braly za srdce. „Dnešní den máme ve znamení výročí! Před 38 lety jsme si řekli své ‚ANO‘,“ vysvětlil známý moderátor, jenž se proslavil díky talkshow Áčko na televizní stanici Nova. Na vrcholu své popularity byl ženatý – a na první pohled se zdálo, že i šťastně. Do svatby se dokonce hrnul tak rychle, že se musel se svou nastávající nechat zplnoletnit. Ve skutečnosti uvnitř bojoval se svou skutečnou orientací.

Svazek, z něhož vzešly dvě dcery, Lucie (38) a Veronika (34), skončil rozvodem, a Musil začal hledat své štěstí v mužské náruči. Od té doby se dokonce dvakrát nechal registrovat – poprvé v roce 2007 s Jakubem Pechrem, s nímž tvořil pár 5 let, podruhé v roce 2016 s Jakubem Bialým (33). Ke své exmanželce má však Musil pořád blízko. „Náš společný manželský život se sice kvůli mně rozdělil, ale ten lidský a rodinný rozměr zůstal,“ upřesnil Jan, jenž poslední roky zářil na TV Barrandov v pořadu Nebezpečné vztahy.

Video
Video se připravuje ...

Honza Musil se do třetice všeho nejlepšího oženil v roce 2016, svatbu mu odsvědčila exmanželka. Blesk - David Turek

Ostatně je pravdou, že pouze díky své paní se Musil dnes může pochlubit tak krásnou a velkou rodinou, které by se jinak coby homosexuál dočkal mnohem komplikovaněji. Díky dcerám je navíc dědečkem, dokonce čtyřnásobným... Momentka z moderátorovy veselky každopádně oslovila nejenom jeho fanoušky, ale i kolegy a kolegyně z umělecké branže. „To je sympatické,“ reagovala na jeho slova například herečka Dagmar Havlová (70). A moderátorka Karla Mráčková (49) mu vzkázala: „Máš báječnou ženu.“

Fotogalerie
34 fotografií