Herečka Jenovéfa Boková patří k těm celebritám, jež si své soukromí spíše úzkostlivě střeží a ty nejkrásnější životní momenty oznamují světu jen jakoby mimochodem. Tentokrát se ale rozhodla na instagramu zhodnotit uplynulých pět let svého života. A že se toho za tu dobu stalo skutečně hodně! Ona sama však nezmiňovala v očích jejích fanoušků tak důležité milníky jako třeba sošku Českého lva za svůj výkon v hlavní roli ve filmu Chvilky, kterou získala v roce 2018.

Naopak, pro ni samotnou byly podle všeho cennější daleko jiné okamžiky – třeba návštěva Berlína či o rok později společné focení se sestrou Kristýnou (41). To nejdůležitější ji ale potkalo v roce 2021 – to do jejího života „přišel ON“, tedy Adam Kolář, syn bývalého velvyslance Petra Koláře (60). Ten je zase partnerem rozvedené moderátorky a novinářky Světlany Witowské (50).

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Boková na Českých lvech: Popsala vysněný porod! David Turek

V pohledném mladém muži našla Jenovéfa, která předtím několik let randila se sexy vítězem reality show Robinsonův ostrov Martinem Složilem (35), osudovou lásku... a především muže, s nímž se rozhodla založit rodinu. Ani ne po roce vztahu s ním otěhotněla... a před měsícem se stala maminkou. V březnu totiž dala život dcerce, jejíž jméno si prozatím šťastní rodiče nechávají pro sebe. Poslední tři roky pro ni byly tedy skutečně plné zlomových událostí.

Fotogalerie
77 fotografií