Houslista Pavel Šporcl a herečka Bára Kodetová se u Honzy Dědka pochlubili s tím, co aktuálně hýbe jejich domácností. „Bára ještě před měsícem nadávala ,Ty máš to bříško, měl bys s tím něco dělat,' a teď mi nadává, že jsem moc hubenej,“ svěřil se hudebník.  

Šporcl totiž vzal manželčina slova vážně a pustil se do hubnutí. „Zhubnul jsem dvanáct kilo za čtyři týdny. Jsem ve speciálním programu o zdravé výživě. A protože jsem byl 14 dní v ketóze, tak jsem byl tak krásně připravený, že jsem si dal ještě týdenní půst,“ uvedl. Speciální dietou prý shodil 8 kilogramů, dalších pět padlo během půstu. 

Jak ale naznačila jeho sličná manželka, hubnutí se Šporclem tak trochu prožívala celá rodina. „Po čtyřech dnech jsem řekla, že dokud se nenají, tak se s ním nebudu bavit, protože už se to nedalo moc vydržet. Ale zvládnul to,“ pochválila manžela.

Bára sice trošku trpěla, houslista ale prý žádné potíže nepociťoval. „Já jsem byl v tom zenu úplně vyklidněnej, rozumíte, a ona říká, že se to nedalo vydržet,“ kroutil nad slovy své manželky se smíchem hlavou.

Video
Video se připravuje ...

Všechno oblečení na mě visí, říká před padesátinami Pavel Šporcl Luboš Procházka

Fotogalerie
61 fotografií