Na smyslném videu se oděná do tělového body nechala smáčet mořskými vlnami. Díky barvě oblečku a mořské vodě ukázala takřka celá svá ňadra v plné kráse. Kromě toho se na videu hladí po celém těle a nevynechala ani ty nejintimnější partie.

Její sexy video sice získalo obrovské množství srdíček, ovšem mnoho jejích fanynek mělo i výhrady. „Do pornoprůmyslu ok,“ napsala jedna ze sledujících. „Postava super, ale prezentace laciná,“ napsala další.

Simona Krainová tyto komentáře nenechala bez odpovědi. „Co říkám na ty hejty tady? Tak já vám to řeknu,“ napsala a vysvětlila, že mnoho žen si kvůli záplavě povinností vůbec neuvědomuje svoji krásu, intimitu, sexualitu a zcela nesmyslně potlačují svoji ženskost a raději řeší ostatní. „Užívejte si svoje přednosti, jak se vám líbí… nebuďte tak sebekritické k sobě a kritické k ostatním ženám. Podporujme se namísto hejtu,“ napsala modelka ke svému snímku v sexy v bikinách, na kterém z ní spokojenost úplně čiší.

„Urvěte si kousek času pro sebe a soustřeďte se na svoji spokojenost, a ne na ostatní,“ radí a vysvětluje, že podle ní se spokojenost sama se sebou odvíjí i od naší sexuality a zdraví. „Sexualita k nám neodmyslitelně patří, ať se to někomu líbí, nebo ne,“ tvrdí Simona a apeluje, že toto téma by se nemělo nesmyslně tabuizovat ani u dětí. „Buďme prosím svobodnější, usměvavější, tolerantnější… Nebuďte obětí výchovy, chorobného srovnávání se nebo debilního chování anonymních profilů na sociálních sítích. Jestli je to moc. nebo málo si rozhodněte sami,“ dodala.

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová má jasno o oslavě 50! Mejdan v Karibiku a tajný dárek. Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
46 fotografií