Herečka v požehnaném stavu do poslední chvíle absolvovala společenské akce. Tou poslední byla prezidentská inaugurace na Pražském hradě, kde prasklo, že z moderátorky Světlany Witowské udělá babičku! Jenovéfa totiž žije s Adamem Kolářem, který je synem bývalého velvyslance Petra Koláře (60), s nímž Světlana žije. 

Miminko přišlo na svět před několika týdny a Jenovéfa poprvé na sociální síti prozradila pohlaví miminka a popsala porod. 

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Boková na Českých lvech: Popsala vysněný porod! David Turek

„Chtěla bych moc poděkovat všem doktorům, doktorkám, sestřičkám, uklizečkám, prostě všem v porodnici Bulovka, kteří se o mě a o naši malou holčičku tak skvěle postarali. Nikdy jsem nečekala, že by se mi z šestinedělí nechtělo domů. Asi za to mohl i ten fakt, že jsem dostala krásný pokoj a byl tam se mnou celou dobu můj Adam (až na noc, kdy se šlo zapíjet, hehe),“ rozepsala se Boková a poděkovala své porodní asistentce Alence Chocové, která ji celým (dlouhým) porodem krásně a laskavě vedla.

Ale hlavně – komu chci poděkovat, je můj Adam. Bez něj bych porod sice zvládla, ale bylo by to pro mě o dost těžší. Podporoval mě snad každou chvíli, dodával mi sílu a nepřestal mě přesvědčovat o tom, že jsem skvělá a že to zvládnu. Tohle bych také přála každé ženě, aby měla vedle sebe partnera, před kterým se nemusí stydět odhalit v těch nejintimnějších a nejzranitelnějších chvílích – a možnost mít se o něj opřít psychicky i fyzicky,“ vyznala se příteli Adamovi. 

Jenoféva tajila i těhotenství do poslední chvíle, ale prozradila ji televizní reklama na banku, kde hraje a vzdouvající se bříško opravdu nebylo z přejedení. 

Fotogalerie
59 fotografií