Moderátorka Michaela Nová na facebooku řádně překvapila své fanoušky. „Po 16 letech opouštím TV Nova. Mého úplně prvního a zatím i posledního zaměstnavatele, kterého jsem kdy měla,“ svěřila se totiž tahle sympatická dvojnásobná maminka. Se svým partnerem, Radkem Pajičem, který se věnuje realitám, se radují již několik let ze dvou ratolestí, dcer Emmy (6) a Ellen (3). To, že na Nově strávila skoro polovinu svého života, hodnotí kladně. Prý to „byla jízda“.

„Natočila jsem stovky reportáží, strávila tisíce hodin na place, ve střižnách, v režii i ve studiu. A k tomu si můžu připsat tuny zážitků, setkání a přátelství, díky kterým se cítím fakt bohatá. Často to byl stres, častěji ale euforie a radost, že zrovna já můžu být u toho!“ líčila slavná blondýnka nadšeně. „Nikdy nezapomenu na natáčení s Václavem Havlem. Měl narozeniny (bohužel poslední) a já si s ním směla povídat celý den.“

Video
Video se připravuje ...

Dcera Lucie Borhyové: Chce být slavnější než maminka! Michaela Andělová

„Jsem taky vděčná za častou možnost zírat přes rameno špičkovým chirurgům a třeba vidět čůrat právě transplantovanou ledvinu v těle otevřeného pacienta. Super bylo učit se vařit v restauraci s michelinskou hvězdou (Pche! Ani manažer podniku nepoznal rozdíl mezi mojí polívkou a tou jejich!) nebo fakt mega super bylo kupovat na Václaváku se skrytou kamerou drogy a pak dealery pomoct usvědčit před soudem,“ vypočítávala své úspěchy.

„Bavilo mě šlapat na kuří oka politikům, šťourat se ve všemožných kauzách, komentovat a mít názor na kdeco a s Bárou Divišovou lítat každých 20 minut od klávesnice na cígo ve víře, že tam nám svitne a ten famózní začátek/prostředek/konec textu reportáže už konečně dopíšeme. Děkuji za možnost potkat tolik skvělých lidí, děkuji za možnost vést a moderovat moji srdcovku Střepiny,“ uzavřela Michaela. Kam ji osud zavane dál, to prozatím ještě neupřesnila. Ale rozhodně jí držíme palce.

Fotogalerie
23 fotografií