Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policisté uzavřeli vyšetřování smrtící nehody v Bratislavě: Na Dědečka bonzoval spoluvězeň!

Autor: rc, inf - 
30. března 2023
19:54

Pět lidí zemřelo při tragické nehodě na zastávce Zochova v Bratislavě. V říjnu minulého roku na zastávku v obrovské rychlosti vletěl autem sportovní funkcionář Dušan Dědeček (60). Policisté po šesti měsících ukončili vyšetřování tragické nehody. Podle informací slovenského deníku Nový Čas policistům pomohla i výpověď spoluvězně, který seděl s Dědečkem v cele předběžného zadržení!

Tragédie otřásla celým Slovenskem začátkem října minulého roku. Dušan Dědeček, který tehdy působil jako vysoce postavený sportovní funkcionář, řídil své auto v opilosti a ve velké rychlosti narazil do zastávky Zochová.

V tu chvíli na zastávce postávalo několik lidí, kteří čekali na autobusový spoj. Nehoda měla fatální následky. O život přišla Natália (†19), Richard (†19), Broňa (†21), Marek (†20) a Sasha (†20).

Vyšetřovatelé ukončili podle informací deníku Nový Čas půlroční vyšetřování. Spis je hodně rozsáhlý. Skládá se z osmi svazků a má téměř tři tisíce stran. Policistům údajně pomohla i výpověď svědka, který byl s Dědečkem zavřený v cele předběžného zadržení!

„Na tahu je teď prokurátor s podáním obžaloby,“ uvedl advokát Patrik Benčík, jenž zastupuje rodinu studentky Natálie, která při tragédii přišla o život. V případě, že bude Dědečkovi prokázána vina, hrozí mu 20 až 25 let či doživotí.

Video  Policie vede řidiče Dušana Dědečka po nehodě na toxikologické vyšetření.  - noviny.sk
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání