Tak tento vztah už začíná být tak zamotaný, že by pro jeho pochopení nezasvěcený smrtelník potřeboval graf s časovou osou a videoprezentaci. Petr Kolečko totiž kmitá mezi svými ženami takovou rychlostí, že by mu policisté měli dát pokutu za překročení rychlosti v obci.

Jen co se provalilo, že se tajně oženil s matkou svého dítěte Anetou Vignerovou, tak druhý den vyšlo najevo, že po svatební noci už kmital zpátky za svou Denisou! 

„Bezpečně vím, že nám vyprávěla, že až do pondělí byl Petr s ní. A podle toho, co nám říkala a co vím dnes, tak už asi den od té svatby. Skoro se od ní nehnul. Taky dávali pro nejbližší přátele jednu společnou fotku za druhou,“ uvedl blízký zdroj Denisy Extra.cz.

„Sice mu to zase odpustí, protože Petr si opět vymyslí nějaký nesmysl, jako že je to hra na Anetu, ale je to jedno z největších ponížení, která v tomhle vztahu zažila,“ dodal.

Ale jde taková věc odpustit doopravdy? Dá se nad tajnou svatbou s „bývalkou“ mávnout rukou jako nad nějakým „nedorozuměním“? V tomto bizarním příběhu plném zvratů bychom se nedivili opravdu ničemu. Jisté však je, že tato pohádka nejspíš svatbou ještě neskončila.

Video
Video se připravuje ...

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová: Zamilované hrdličky poprvé ve společnosti! Markéta Reinischová

Fotogalerie
31 fotografií