Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Umělé mega zadky u celebrit frčí: Která má ten největší?

/
  • Mezi slavnými ženami už pár let roste obliba plastik pozadí.
    1. dubna 2023 ● 05:00

    V posledních letech se mezi celebritami nezadržitelně šíří velký trend v plastické chirurgii: co možná největší a nejkulatější pozadí! U které z dam se práce chirurgům nejlépe povedla? Posuďte sami!

     

  • 1.

    Kim Kardashianová

    Mezi nejslavnější majitelku vylepšených křivek bezpochyby patří podnikavá influencerka Kim Kardashianová (42). Ta byla ostatně mezi prvními, kdo trend mezi slavnými prorazil. Mnoho následovnic šlo posléze její cestou.

  • 2.

    Kylie Jennerová

    Příkladem Kim se vedle fanoušků a slavných přátel nechala inspirovat také její mladší nevlastní sestra Kylie Jennerová (25). Ta plastik podstoupila celou řadu, pozadí ale patří mezi ty nejmarkantnější. 

  • 3.

    Nicki Minaj

    Rapperka Nicki Minaj (vlastním jménem Onika Tanya Marajová-Pettyová, 40) to dohnala až do extrému a její křivky už vypadají silně nepřirozeně. Na nedostatek obdivovatelů si ovšem rozhodně stěžovat nemůže. 

  • 4.

    Anastasia ‚Stassie‘ Karanikolaouová

    Pozadu nezůstává ani nejlepší kamarádka Kylie Jennerové, modelka a youtuberka Anastasia Karanikolaouová (25) známá jako Stassie Baby. Ta místo implantátů zvolila metodu přesunutí tuku z jedné partie do jiné, a s „přifouknutím“ půlek si tak rovnou pořídila i liposukci. 

  • 5.

    Amber Rose

    Mezi dámy, které jsou svým pozadím proslulé, patří i modelka Amber Rose Levonchucková (39) známá jen jako Amber Rose. Ta ovšem zarytě tvrdí, že jsou její půlky přírodní. Má prý zkrátka štěstí na dobré geny! Zda se rozhodnete jí to věřit, nebo ne, to už necháme na vás. 

  • 6.

    Chaney Jonesová

    Slavným milovníkem velkých zadků je bezpochyby kontroverzní rapper Kanye West (45), který si nyní říká Ye. Po rozchodu s Kim Kardashianovou na chvíli laškoval s Chaney Jonesovou (24), která svým pozadím může směle konkurovat i samotné Kim. 

  • 7.

    Mary Magdalene

    Bizarní influencerka Mary Magdalene rozhodně nepatří mezi dámy, které by se zarytě snažily přesvědčovat svět, že na ně plastičtí chirurgové nikdy nesáhli. Naopak – na svůj nepřirozený vzhled je hrdá. Své obří pozadí si dokonce nechala celé potetovat. 

  • 8.

    Zuzana Žilinčíková

    Milovnice plastik a „brazilských zadků“ se najdou i u sousedů na Slovensku. Jednou z nejznámějších je Zuzana „Zuzanita“ Žlinčíková (36) známá z reality show Take Me Out. Ta nedávno zaplnila titulky novin mediální přestřelkou s mladičkým ex-přítelem, který jí zadek zaplatil. Zatímco on po ní chtěl peníze zpátky, ona tvrdila, že jí to dal jako dárek a nic mu nevrátí. 

  • 9.

    Dvojčata Clermontovy

    Dvojčata Shannon a Shannade Clermontovy (29) už do svých těl nacpala nemalé peníze. Investice se jim ale krásně vrací... Jejich extrémní křivky jim totiž díky nejrůznějším platformám a sociálním sítím vydělávají peníze zpátky. 

  • 10.

    Dvojčata Shannonovy

    Dvojčata Karissa a Kristina Shannonovy (33) se proslavila hlavně svým dvouletým pobytem ve hříšném sídle Playboye. Do něj tehdy přišly jako zcela přírodní, osmnáctileté a nezkušené dospívající dívky. To se ale rychle změnilo... Dnes má každá z nich na kontě celou řadu plastik, a mezi nimi i úpravy pozadí. 

  • 11.

    Farrah Abrahamová

    Televizní hvězda a někdejší herečka z filmů pro dospělé Farrah Abrahamová (31) se pyšní štíhlou postavou, na které se plné popsí a pořádně macatý zadek o to více vyjímají. Úpravy zadku nijak nepopírá.

  • 12.

    Jessica Alvesová

    Na britsko-brazilské televizní hvězdě Jessice Alvesové (38) už se toho dá najít jen opravdu málo, co plastikou neprošlo. Pozadí si dokonce nechala operovat už několikrát, ale pořád přidává a přidává a přidává... Tak snad modelka brzy nezačne jeho váhou padat na záda.

  • 13.

    Danii Banksová

    Modelka Danii Banksová otevřeně přiznává, že podstoupila tzv. brazilian butt lift (BBL), jenž její křivky posunul na vyšší level. Jedná se o vůbec nejnebezpečnější kosmetickou proceduru a podle Nadace pro vzdělávání a výzkum v estetické chirurgii jeden ze tří tisíc pacientů zemře. V případě Danii naštěstí všechno dopadlo dobře a modelka se obešla bez komplikací. 

  • 14.

    Bianca Elouisová

    Pokud patříte mezi obdivovatele plných ženských křivek, jméno módní návrhářky specializující se na plavky Biancy Elouisové (32) vám jistě není cizí. Kreativní kráska se pyšní jasně definovaným, úzkým pasem a pořádně zaoblenými boky. Ačkoli operaci nikdy přímo nepotvrdila, na fotkách pár let zpět vypadá její pozadí o poznání menší.

  • 15.

    Galerie

    Na všechny fotky se podívejte do naší galerie pod videem. 

    Video
    Video se připravuje ...

    Poplácat po zadku chce i pes... FACEBOOK.COM

    Fotogalerie
    148 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

Eva Glogarova: Je to každého věc ale je to odporné už neví co by z rozeznosti dělali👿👿

(13. 04. 2023 16:13)

Martina Šteklová: To je odporné.

(01. 04. 2023 19:37)

AHel: Odporné zjevy!!!!!!

(01. 04. 2023 15:35)

hejhej: Těmto "celebritám" chybí myslící mozky.

(01. 04. 2023 09:20)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy