Jenom těžko uvěřit tomu, že je to již 8 let, co se tmavovlasá Nikol Švantnerová stala Českou Miss pro rok 2015. Jak pohledná rodačka ze Šumperka na sociální síti sama uvedla: „Byla to jízda... s dokonalým závěrem.“ Tím se nestalo nic jiného nežli to nejvyšší možné ocenění v soutěži krásy. A od té doby se toho u Nikol mnoho změnilo...

Nedlouho po Miss například absolvovala plastickou operaci - kdo by však čekal, že si nechala, tak jako mnohé jiné modelky, udělat silikonové poprsí, ten by byl na omylu. Nechala si odstranit „pytle“ pod očima. Pustila se do studia Vysoké školy ekonomie a managementu, kterou však opustila, kromě modelingových prken si ozkoušela i kamery, když si zahrála v seriálu V.I.P. vraždy, trpěla jednou z poruch příjmu potravy, konkrétně anorexií, a prošla si i několika vztahy.

Video
Video se připravuje ...

Nikol Švantnerová na Plese jako Brno: Jak se poprala s rostoucím bříškem? Markéta Reinischová

V listopadu 2021 potvrdila svůj rozchod s fotbalistou Patrikem Dresslerem (32), se kterým žila pět let, aby se pouhé tři měsíce poté dala dohromady s movitým podnikatelem Ondřejem Antošem... s nímž záhy, v době, kdy se jiné páry teprve poznávají a „oťukávají“, přišla do jiného stavu. A byl to zase březen, kdy se její život obrátil vzhůru nohama: stala se maminkou. 

„Březen bude náš osudový měsíc,“ tvrdí dnes Švantnerová a na sociální síti ilustrovala svá slova sérií fotografií, co ji zachycovaly jak na Miss, tak i s novorozenou dcerkou, která dostala krásné jméno Mia. Není však pochyb, že právě narození miminka (stejně jako bezproblémové těhotenství a porod bez jakýchkoliv komplikací) je pro ni mnohem větší výhrou nežli ona výše zmiňovaná korunka.

Fotogalerie
87 fotografií