Vodička oznámil loni v říjnu, že se rodina co nevidět rozroste. Už tehdy jen těžko skrýval nadšení a s manželkou na společné fotce s bříškem zářili jako sluníčka. A teď se manželé konečně dočkali! 

Den, který manželům změnil život

Na Vodičkově instagramu se v úterý ráno objevil jednoduchý bílý nápis „28. 3. 2023“ – a tanečník tak dal najevo, že miminko už je na světě. Právě tento den oběma manželům navždy změnil život o 180°.

„Je to chlapeček, jmenuje se Tobias,“ prozradil Blesku tanečník, který byl přímo u porodu. „Málem jsem omdlel,“ svěřil se. Nakonec ale všechno ustál a manželce byl oporou.

Později na instagramu ukázal i první fotku syna. Je na ní vidět jeho malá ručička. „Božan Tobiášek,“ raduje se pyšný táta Dominik.

Dojatá Kubařová

Tanečníka a choreografa Vodičku mohou Češi znát z oblíbené soutěže StarDance, jejíž 10. řadu s herečkou Veronikou Khek Kubařovou (35) dokonce vyhrál. „Vítej na světě, Vodiččátko!“ popřála děťátku Kubařová, se kterou ho od té doby pojí krásný přátelský vztah, a dokonce nechyběla ani na jeho svatbě. 

Kromě vítězství ve StarDance má ale mladý tanečník na kontě i další úspěchy. V roce 2019 získal cenu Thálie za nejlepší mužský výkon v kategorii tanec a pohybové divadlo za roli Muže v inscenaci Kytice.

Manželé Vodičkovi, kteří jsou oba tanečníci, se vzali v září roku 2020 a na miminko se od začátku velmi těšili. 

Video
Video se připravuje ...

Pár ze StarDance Vodička a Khek Kubařová opět spolu! Jsme karmická dvojčata! 

Fotogalerie
82 fotografií