Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dva mrtví po nehodě na Ústecku: Srážku nepřežil malý fotbalista! Další dvě děti jsou zraněné

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Aktualizováno -
28. března 2023
20:02
Autor: ČTK, rix - 
27. března 2023
18:48

Dospělý muž a dítě zemřeli při pondělní dopravní nehodě na silnici číslo 62 mezi Ústím nad Labem a obcí Povrly. Další dvě děti jsou zraněné. Na twitteru o tom informovala policie. V jednom z vozů seděli tři mladí sportovci z klubu FK Ústí nad Labem. 

Nehoda se podle hasičů stala okolo 16:00. Na místě zasahoval vrtulník. „Hasiči ze stanice Ústí n. L. a JSDHO Mojžíř a Povrly zasahují u vážné dopravní nehody osobního vozidla a kamionu. Nehoda se stala před 16. hodinou na silnici č. 62 u obce Povrly,“ informovali hasiči.

Podle CNN Prima News přišel při dopravní nehodě o život dospělý muž a dítě. „Další dvě nezletilé osoby jsme převezli pozemní posádkou do ústeckého traumacentra,“ popsal mluvčí záchranářů Prokop Voleník. 

V jednom z havarovaných vozů seděli tři mladí sportovci z fotbalového klubu FK Ústí nad Labem. Klub o nehodě vydal prohlášení. „Náš klub včera odpoledne zasáhla smutná zpráva o tragické autonehodě na silnici I/62 z Děčína do Ústí nad Labem. Jejími přímými účastníky byli členové mládežnických týmů FK Ústí nad Labem,“ uvedl na facebookovém profilu. 

Krátce po 22:00 policie informovala o tom, že silnice je již průjezdná. „V místě nehody však z důvodu znečištění naftou, i přes ošetření vozovky, dbejte zvýšené opatrnosti,“ sdělili policisté. 

Video  Tragická nehoda u Jenče. Řidiče na dálnici smetlo auto. 
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání