Česká modelka Kateřina Průšová, která se v roce 2002 stala Miss České republiky, vypadá pořád stejně jako před jednadvaceti lety, kdy získala korunku nejkrásnější dívky naší země. A možná by se našli tací, co by řekli, že vypadá snad ještě lépe - tehdy totiž měla, jak se říká, prsa po tatínkovi, zatímco později si nechala vymodelovat krásná silikonová ňadra, která jí ještě dodala na půvabech.

Právě její poprsí a celkově její dokonalé křivky nyní mohou obdivovat její fanoušci na sociálních sítích, které se modelka rozhodla potěšit fotkou z „holčičího výletu“ s kamarádkou do Barcelony. „Plavková sezóna zahájena,“ napsala k fotce, na které měla na sobě notně minimalistické červené plavky. Kdo by čekal jednodílné ve stylu Pobřežní hlídky, ten by byl na omylu - tyhle byly dvoudílné a tvořilo je jen poskrovnu látky.

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Průšová 20 let po svém vítězství v Miss ČR: Opravdu stárne? David Turek, Elmer Carvalho

Díky tomu však vynikalo její božské tělíčko, které svým „lajkem“ ocenila celá řada jejích fanoušků... i kolegyň z modelingové branže. Srdíčko jí poslala například modelka Dominika Mesarošová (37), Kateřina Sokolová (33) či Renata Langmannová (36). „Tebe jsem měl vždycky rád,“ připomněl jí Pavel Novotný (42), starosta Řeporyjí a zároveň syn známého baviče Petra Novotného (75).

Fotogalerie
50 fotografií