Modelka Jessica Michibataová, která se kromě modelingu zviditelnila i pouhým rok trvajícím manželstvím s bývalým pilotem F1 a mistrem světa z roku 2009 Jensonem Buttonem (43), je aktuálně ve vazbě. Do křížku se zákonem se dostala v Tokiu, kde ji přímo v jejím hotelovém pokoji „vyhmátla“ policie. A proč? Kvůli zásilce, která jí byla adresována právě na toto místo. V balíku, který do Japonska dorazil ze zámoří, totiž celníci našli extázi. 

Vyšetřovatelé z tokijského oddělení metropolitní policie pak provedli razii v hotelu, který byl na dodací adrese balíku, a zatkli několik osob. Tady se ovšem zahraniční média rozcházejí, zatímco někteří tvrdí, že byli kromě modelky zatčeni dva lidé, jiní uvádějí, že pouze modelka a její partner. Podle Lindy (43), Jessičiny sestry, to byl právě on, kdo modelku zatáhl do tohoto průšvihu. „Mrzí mě nepříjemnosti způsobené partnerem mé mladší sestry,“ napsala na svůj instagramový účet.

„Stále tomu nevěřím a ještě jsem s ní nemluvila, ale doufám, že došlo k omylu. A pokud jsou zprávy pravdivé, je to něco, co se rozhodně nemělo stát...“ dodala Linda. Její druhá sestra Angelica (37) se jménem své rodiny rovnou kála. „Omlouvám se za skandál, který způsobila. Jsem tím velmi znepokojena. Vše ale nechávám v rukou právníků a policie, takže počkáme na výsledky,“ citoval její slova server Marca.com.

Video
Video se připravuje ...

Tragické osudy modelek: Divoký život, hořká smrt. Smutný konec tří půvabných supermodelek. Videohub

Známá kráska sice podle místních médií všechna obvinění popřela, přesto však zůstává i nadále vyšetřovanou osobou. Vyjádřila se k tomu i modelingová agentura Revive, která ji zastupuje. „V současné době ji nemůžeme kontaktovat a shromažďujeme informace, které potvrdí, co se stalo. Jelikož momentálně probíhá vyšetřování, nebudeme zveřejňovat další informace,“  uvedla agentura. 

Jisté je v tuto chvíli jedno – že je Jessica lítá v pořádném maléru. V asijských zemích jsou totiž za obchodování s drogami, anebo jenom za jejich „pouhé“ držení ukládány velmi přísné tresty. V Japonsku jsou to povětšinou tresty zahrnující v průměru šest let vězení, těžké práce a astronomicky vysoké pokuty. Za obchodování s drogami může ale také modelce hrozit doživotní pobyt v žaláři...

Fotogalerie
36 fotografií