Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Po vraždě školačky Luisy další horor u hranic: Dívky vrstevnici (13) bily a plivaly na ni!

Autor: rix - 
25. března 2023
13:56

Německo má stále v paměti otřesnou vraždu teprve dvanáctileté školačky Luisy. A aby toho nebylo málo, v zemi se objevilo další video brutální šikany ze strany mladých dívek. Tentokrát si parta školaček došlápla na nevinnou dívenku, kterou fackovaly, plivaly na ní a posléze o ni típnuly cigaretu. Kvůli jejich nízkému věku se zřejmě spravedlivého trestu nedočkají.

Znepokojivé video zachycující šikanu v severoněmeckém městě Heide obletělo sociální sítě. Jen nedávno došlo v zemi k brutální vraždě školačky Luisy Firschové, o které deník Blesk informoval. Tu její kamarádky ubodaly pilníkem. Kvůli svému věku ale zřejmě uniknou trestu. To bude platit i pro dívky zachycené na nejnovějším videu. 

Video  Brutální šikana školačky v Německu 
Video se připravuje ...

Školačkám na záběrech je podle deníku Daily Mail méně než 14 let. Na videu je zřejmé, že dívky svou vrstevnici bijí a v jednu chvíli na ni dokonce plivou. Když se pak nešťastná dívka svalí na v traumatech na zem, s dotíráním na ni Němky nepřestávají. 

„Prosím, přestaňte, nemůžu dýchat,“ říká na záběrech v slzách dívka agresorkám. „Sedni si, přeci tě nenechám tak snadno odejít,“ odvětí jí na to jedna z dívek. „Budeme tě bít, dokud nezačneš krvácet,“ povzbuzují agresorku její kamarádky. 

Na místo posléze naštěstí přijela policie. Násilnice se před strážci zákona daly na útěk. Mluvčí místní policie Astrid Heidornová ubezpečila veřejnost, že případ nenechají jen tak. „Incident se vyšetřuje, video s napadením třináctileté dívky jsme viděli,“ potvrdila médiím. 

Dodala, že dívky jsou podezřelé také z krádeže. „Dívce byla odcizena bunda a telefon,“ uvedla Heidornová s tím, že násilnice policie identifikovala. Dvěma dívkám je čtrnáct let, jedna z nich je starší. 

Případ opět vyvolal vlnu nevole. Kvůli věku agresorek je nebude možné trestně stíhat. „Vzhledem k věku nedojde k trestnímu stíhání,“ uvedla místní prokuratura s tím, že případ si převezme sociální pracovnice.

Matka šikanované Němky je zdrcená. „Všichni se bavili trápením mé dcery. Jsou to sadisté,“ zoufala si. „Každý ví, že s jim nic nestane, jsou mladé. Chci, aby viníci byli tvrdě potrestáni, je potřeba zpřísnit zákon,“ dodala. 

 

iFender ( 25. března 2023 21:55 )

"Němky" s ne německými kořeny,můj tip.

rezacek ( 25. března 2023 18:59 )

Kdyby ta dívenka byla moje příbuzná, tak by se ty zrůdičky dočkaly spravedlivého trestu. I kdybych měl jít za to sedět.

lucie13 ( 25. března 2023 17:37 )

Mezi agresory byly 13-16 leté dívky- gang z Heide. Napadené hodily brýle do kolejí, vylily colu do vlasů, dále jí nalepily žvýkačky do vlasů, sypaly popel, zapálily vlasy a ťípaly cigarety o obličej. Kromě toho jí bily a zranily na nose.
Díky videu je i důkaz, takže ty starší potrestány budou. To píší německé noviny.

Lucie Nová ( 25. března 2023 14:07 )

Ukázka výchovy rodičů....Fakt smutné...A nejhorší je, že tihle se množí jak krysy...Prý v přírodě vyhrává silnější...No tak to sorry

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání