Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ústecký císař si opět vyšel na procházku ve svých tradičních šatech: Naháč znovu vyrazil do centra

Naháč se znovu procházel Ústím (vpravo: ilustrační foto)
Naháč se znovu procházel Ústím (vpravo: ilustrační foto)  (Autor: MP Ústí nad Labem/profimedia)
Autor: jel - 
25. března 2023
11:45

Už po druhé v krátkém čase museli strážníci z Ústí nad Labem řešit poněkud bizarní situaci. Centrem města se opět procházel nahý muž. Policisté následně zjistili, že se jedná o téhož muže, který se městem procházel bez oblečení už 12. března. Naháč policii tvrdil, že jde na psychiatrii.

Už 12. března byli ústečtí strážníci přivoláni do městské části Neštěmice. Nahý muž se tam neohroženě vydal na procházku centrem města. Policistům naháč tehdy tvrdil, že prohrál sázku, a proto se musel vydat na „nudistickou túru“. Strážníci tehdy muže odvezli do míst, kde měl oblečení, a počkali, až se oblékne s tím, že případ dořeší správní orgán.

Tím to však neskončilo! Tento týden totiž strážníci v Ústí opět vyjížděli k nahému muži, který se procházel centrem města. Jak se ukázalo, jednalo se o toho samého naháče. Tentokrát policistům tvrdil, že má psychické potíže a jde na psychiatrii.

„Aby dotyčný nedělal na ulici ostudu a nevzbuzoval veřejné pohoršení, byla mu strážníky poskytnuta deka ze služebního vozidla a následně na místo přivolána zdravotní záchranná služba,“ informovali strážníci na svých stránkách s tím, že naháč byl převezen do psychiatrické léčebny. Pokud se ale ukáže, že psychickými obtížemi netrpí, případem se bude zabývat správní orgán.

Video  Naháč v pražském metru. (12. dubna 2022) 
Video se připravuje ...

verka1 ( 26. března 2023 08:27 )

Chtěl byt v televizi 😁

bullshit ( 25. března 2023 12:14 )

Nahota jako trestný čin nebo přestupek...?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání