Není tajemstvím, že Petr Havránek a Andrea Bezděková spolu v minulosti randili. Blízko k sobě tedy měli i v Dominikánské republice, kde se oba dva účastnili natáčení drsného Survivoru. I ostatní soutěžící si všímali, že se k sobě tulí pod dekou, na dlouhé hodiny spolu odcházejí bez všudypřítomných kamer do lesa, častují se letmými doteky... A nejspíš nikoho nepřekvapilo, že se záhy začaly rojit spekulace, že stará láska nerezaví.

TV Nova dokonce připravila speciální sestřih něžností mezi tímto párem, kterým překvapila takřka v přímém přenosu Gabrielu Gášpárovou (28), Pítrovu současnou partnerku, s níž se účastnil reality show Love Island. Ta se zdála být notně zaskočená tím, co se na ostrově děje, přestala spravovat Pítrovy sociální sítě a vyrazila na zaoceánskou loď na dovolenou. Rozjela se tudíž další vlna konspirací – ve vzduchu prý nepochybně visí rozchod.

Nepřející diváci ale museli být zklamaní, když Gabriela vyznala Pítrovi svou lásku ve videovzkazu, který si mladík v Survivoru vybojoval. Po jeho vypadnutí ze hry se přesto začaly množit spekulace, že dvojice krizi neustojí – tím spíše, když pár avizoval, že vydají společné vyjádření. A k tomu nyní konečně i došlo. Jenže – oznámení o konci velké lásky se opět nekonalo. „Velké vyjádření je tady! JSME SPOLU,“ napsali totiž na Instagram.

I tak však přiznali, že mají „za sebou asi jednu z největších zkoušek“. „Nebylo to lehké, ale o to víc si teď jeden druhého užíváme. A i proto se vám ozýváme až nyní,“ vysvětlili podle fanoušků příliš dlouze panující klid na jejich sociálních sítích a všem poděkovali za podporu. Svým nadšením se netajila třeba moderátorka Love Islandu Zora Hejdová (32), která je nazvala svou „oblíbenou dvojkou“, či zpěvačka Monika Bagárová (28).

Video
Video se připravuje ...

Pítr se vyznává z lásky ke své přítelkyni. TV Nova

U fotky, na níž se k sobě Pítr a Gábi tulí jako dva čerstvě zamilovaní puberťáci, se pak jejich příznivci rozohňovali, že na vině je jedině a pouze TV Nova, která se snažila diváky přesvědčit o něčem, co ve skutečnosti neexistuje. A shodovali se, že „nikoho už nezajímá, jak Survivor dopadne, protože tohle stačí“. Je totiž pravdou, že s odchodem Pítra, kterého vyřadila prohra v duelu s Filipem Jánošem (26), hvězdou markízácké reality show Farma, pořad přišel o řadu věrných fanoušků (či spíše fanynek) pohledného modela...

Fotogalerie
49 fotografií