Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Celebrity ve společnosti: Kdo zazářil a která známá kráska v módě klopýtla?

23. března 2023 | 13:08

Tento týden se doslova nesl na vlně premiér divadelních a filmových novinek, tiskových konferencí i představení módních kolekcí – konkrétně luxusních kabelek Elega. Která z českých krásek při těchto událostech ve společnosti vynikala, a která měla naopak módní mezery?

Cit pro typ události

Společenskou vlaštovkou, která otevřela tento týden kultury a módního koktejlu, byla slavnostní premiéra nové komedie nesoucí název Buď chlap! Ovládla ji bezesporu hlavní protagonistka filmu herečka Tereza Ramba snovou dlouhou večerní. Oblékla černé maxi šaty z ateliéru anamé., kterým dominoval lesklý materiál Armani Silk z umělého hedvábného vlákna s podílem elastanu. Svým halter střihem a střídmou, avšak rafinovanou siluetou zpodobňuje stylisticky vhodný model pro tento typ příležitosti.

Než se však oblíbená herečka vyjímala v černé okázalosti s odhalenými zády na červeném běhounu, do pražského kina CineStar Anděl dorazila v ležérním looku se závanem sportovní estetiky. I v tomto případě prokázala svou podporu směrem k českým značkám. Obula totiž světlé boty sneakers od lokálního brandu PÁR, za kterým stojí Jan Kloss a Darina Zavadilová, kteří se spojili s respektovanou českou designérkou Eliškou Horčíkovou. Ty šly ruku v ruce s basic tričkem s decentním nápisem Láska je. pocházejícím z tvorby samotné herečky, která za touto značkou stojí spolu se svým manželem a sestrou. Zbytek outfitu doplnila džínami a khaki bomberem.

Ačkoliv byla herečka ozdobou večera, neméně půvabná byla i herečka Ester Geislerová. Ta doslova zářila v kalhotovém zeleném kostýmku, který je taktéž velmi zdařilou volbou pro takovou příležitost. Oblekový komplet se svěžím závanem doplnila hříšně vysokými platformami v metalickém odlesku, které přes svou značnou robustnost přináší do celkového looku značnou invenci stylu.

Odvážný color-blocking

Dana Morávková je dáma každým coulem. Toto označení si vysloužila svým vytříbeným vkusem charakteristickým sofistikovanými kostýmky, midi šaty a dioptrickými brýlemi, které vnáší do její vizáže značnou jiskru. Avšak vynesenými modely předvádí, že energie z ní jen srší. To ostatně potvrdila i na představení novinek luxusních kabelek Elega. Při této příležitosti oblékla červený kalhotový kostýmek s podtónem šafránu, pod nímž se vyjímala fuchsiová košile, která korespondovala s její kabelkou. Růžová spolu s červenou je dobře fungujícím barevným vzorcem. Herečka a moderátorka tak opětovně dokázala, že módními vodami proplouvá zcela přirozeně.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Kouzlo nechtěného

Události se zúčastnila i herečka Jana Švandová, která ve svých 75 letech vypadá naprosto fantasticky. Oblékla příznačnou béžovou barvu s bílým aranžmá, která jí dodala do tváře ještě větší jas a mladistvost. Na pováženou je však svrchník, který svým mačkavým přírodním materiálem a jistou neforemností vytvořil kouzlo nechtěného. Tento efekt si vysloužily i nesprávná, příliš dlouhá délka kalhot, která zapříčinila nelichotivé krabacení, ale i obuv, která ke zbytku looku byla velmi tvrdým, přílišným kontrastem. Boty do špičky a jejich světlá variace by změnily celkový vibe vzhledu.

Nepříliš vhodnou obuv zvolila i zářná hvězda nového seriálu Zlatá labuť Marta Dancingerová. Obula ji na tiskovou konferenci k připravované hře Konsent. K dlouhým šatům s florálním motivem nebyly zdařilou volbou modré tenisky v kombinaci s nepropustnými černými punčocháči, vyznívalo to příliš tvrdým dojmem.

Elegantní šaty, ve kterých zazáříte, pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na další looky známých krásek se podívejte do naší fotogalerie!

Autor: Žaneta Podlahová