Toto není jen knižní parodie, toto je podle Britů vyloženě „harrodie“! V dubnu se objeví na pultech satirická kniha o Harryho životě, která čerpá z princových memoárů. Už jen v popisu nového veledíla se můžeme posměšně dočíst, že se jedná o „důležitou výpověď prince, který aby získal soukromí, po kterém toužil, napsal knihu o omrzlinách, z kterých mrazí“, čímž autor poukázal na nechvalně proslulou kapitolu o omrzlinách na princově penisu, které si přivodil charitativní procházkou v mrazu.

Největším zdrojem vtípků knihy je rozpor v Harryho vlastním životě. Vysmívá se tomu, že se princ sice urputně snaží získat své soukromí zpět, ale zároveň nahlas všude vypráví o svém intimním životě. Však už samotný reklamní pouták knížky zní dost kousavě. „Vše pro soukromí! Tohle je jeho příběh.“

Vydavatelství Hachette je z tohoto povedeného kousku nadšené a v jejich tiskových zprávách je to znát.

„Kniha je velmi zajímavá! Narodil se do starobylé, mocné dynastie a bez toho, aniž by cokoliv dokázal, se stal jedním z nejznámějších mužů planety,“ napsali.

„Aby získal soukromí, po kterém tolik toužil, napsal knihu o omrzlinách penisu, která nám ukáže tajemství paláce a odhalí každou hádku, pěstní souboj, zradu, plyšového medvídka, trapné objetí a slzami zalitou svatební zkoušku, aby se svět mohl podívat a pokochat se na detailech,“ pokračovali kousavě dál.

Knížka má vyjít na apríla, takže se mnohým zdá, že by mohlo jít o žertík. Ale opak je pravdou – příběh prince, se zapáskovanou pusou na přebalu, si můžete už za deset liber předobjednat!

Jak na to princ Harry zareaguje, se ještě nedá říct. Možná radši napíše druhý a víc šokující díl, aby vše uvedl na správnou míru a ochránil své soukromí ještě intenzivněji!

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho pdc, blp, Červený Chebotareva

Fotogalerie
37 fotografií