Úchvatný kostým z dílny Lukáše Bartoně předvedla nejen představitelka titulní role Tereza Mátlová (47), ale také Andrea Kalivodová (45) coby sexy Ježibaba či Ester Pavlů (37) jako Cizí kněžna. Všechny tři vypadaly naprosto úžasně a přítomní pánové měli co dělat, aby se při pohledu na bujné dekolty ovládli. Bylo totiž opravdu na co se dívat!

Radostná práce

„Je skvělé mít kolem sebe kolegyně, které nejenže jsou jedna krásnější než druhá, ale navíc jsou všechny výborné zpěvačky, se kterými je radost pracovat,“ vysekl jim poklonu Hůlka.

Představení je součástí projektu Opera lidem v rámci Českého pěveckého institutu. Premiéra se odehraje už tento pátek v pražském Divadle Hybernia.

Tereza Mátlová (47) jako Svůdná vodní žínka

V hlavní roli zazáří operní a muzikálová pěvkyně, která již byla za Rusalku v roce 2022 nominována na cenu Thálie. V tyrkysových šatech s napěchovaným výstřihem a dlouhou vlečkou se Tereza Mátlová rozhodně nedá přehlédnout. Tahle vodní žínka se rozhodně neztratí.

Andrea Kalivodová (45) jako Vychytralá Ježibaba

Roli si nemůže vynachválit. „Je to krásná, sebevědomá žena na úrovni, která moc dobře ví, jak to ve světě chodí a že muži jsou prevíti, kteří zahynou. Navíc je to byznysmanka, která uzavře s Rusalkou vypečenou dohodu, kouzlem jí umožní stát se z vodní víly člověkem, ovšem zůstane němá. Pak se Ježibaba převtělí do Cizí kněžny a přebere jí prince, takže je to taková moderní, vychytralá žena,“ míní Kalivodová.

Ester Pavlů (37) jako Růžové mámení

Kostýmní výtvarník si dal opravdu záležet, aby to dámám proklatě slušelo. Cizí kněžna zaujme dozajista svým pekelně svůdným dekoltem hlubokým až k pupíku. Odvážný růžový model dává vyniknout sexy postavě, kterou se Ester Pavlů rozhodně může chlubit.

Video
Video se připravuje ...

Andrea Kalivodová na Českém plesu ve špercích za miliony: Kdo ji chránil? David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
39 fotografií