Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zlomený vaz, čelist a fraktura pánve: Vítězka soutěže Miss popsala detaily strašlivé autonehody

Autor: rix - 
22. března 2023
11:50

Vítězce Velšské Miss Darcey Corriaové se po obrovském úspěchu obrátil život na ruby. Připletla se totiž do závažné autonehody, která pro ni dopadla naprosto otřesně. Měla zlomený vaz, čelist a frakturu pánve. O svém osudném dni se po propuštění z nemocnice rozpovídala. 

Darcy se s těžkých poranění léčila v nemocnici v Cardiffu. Lékaři ji konečně po měsíci propustili a kráska se rozpovídala o tom, jak se bezprostředně po hrozivém karambolu cítila. 

„Vzpomínám si, že mi byla opravdu zima,“ promluvila o chvílích jen krátce po nehodě, na které si jako zázrakem pamatuje. „Ztrácela jsem mnoho krve. Stmívalo se a já jen myslela na svou maminku a přítele,“ popsala deníku Daily Star

Dodala, že havárie se pro ní stala osudnou. A to nejen kvůli závažným poraněním. „Změnilo mi to život,“ poznamenala Darcy s tím, že si teď mnohem víc váží vztahů s jejími blízkými. 

Vzpomíná si dokonce i na chvíle těsně před nehodou. „Pamatuji si ,že jsem ztratila kontrolu nad vozem. Najednou jsem jela napříč jízdními pruhy a smetlo mě jiné vozidlo,“ popsala osudné momenty vítězka soutěže Miss ve Walesu. 

Následky byly zdrcující. Kráska měla zlomený vaz, čelist nebo frakturu pánve. „Uvědomila jsem si, jak tenká je hranice mezi životem a smrtí. Bylo pro mě důležité se o to s lidmi podělit,“ dodala Corriaová. 

Video  Dvě luxusní auta vyletěla ze silnice v italském Osimu.  - Twitter
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi