Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Oči v sloup a ztráta vědomí: Rosnička vyděsila diváky americké televize

Autor: rix - 
22. března 2023
10:10

Pořádně děsivý moment přichystala nejenom divákům americké televize CBS meteoroložka Alissa Carlsonová Schwartzová. Těsně před svým vstupem se jí protočily panenky a žena se náhle sesunula pod stůl. Moment jako z hororového filmu všechny vyděsil. Moderátorka by ale měla být v pořádku.

V sedm hodin ráno měla Carlsonová pro americkou televizi referovat o předpovědi počasí. Ještě předtím, než jí moderátoři dali slovo, ale zkolabovala. Doslova zapadla pod stůl, o který se předtím jen opírala. Výraz v jejích očích nenechal nikoho v klidu. „Dáme si teď rychlou pauzu,“ stačili říct divákům šokování moderátoři, než přenos ukončili. 

Jak se zdá, Američanka bude po otřesném zážitku v pořádku. „Budu v pohodě,“ sdělila svým fanouškům na facebooku jen pár hodin po nezvyklém incidentu. Lidem poděkovala za přání dobrého zdraví. 

Co za podivným kolapsem stálo není jasné. Co je ale jisté je to, že Schwartzová už podobný záchvat prodělala v roce 2014, když ještě moderovala pro jinou americkou televizní stanici. 

Jak informoval deník New York Post, žena si chvíli pobude v nemocnici. „Snad se brzy dozvíme více. Mezitím bude Alissa v našich myšlenkách a my se za ni modlíme, aby se brzy cítila mnohem lépe,“ vyslovil se podle amerického listu viceprezident a ředitel zpravodajství CBS Los Angeles Mike Dello Stritto.

Zobrazit celou diskusi