Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dvojčata (†18 měs.) se utopila v bazénu: Za neštěstí může jejich babička!

Autor: štt - 
25. března 2023
16:48

Americkou rodinu z Oklahomy zasáhla smrt krásných dvojčat. Chlapečka Locklyna a dívenku Loreli měla na starost jejich babička trpící Alzheimerovou chorobou. Zapomněla zavřít dveře do zahrady a batolata v nestřeženou chvíli spadla do bazénu.

Bolestný pohled se naskytl mamince Jenny Callazzoové (37), která děti objevila ve čtvrtek ráno. Její nejdražší leželi na dně bazénu. Přivolaný lékař Locklynovi a Loreli už nedokázal nijak pomoc. Teprve osmnáctiměsíční dvojčátka byla na místě prohlášena za mrtvá.

V třígeneračním domě žena žila spolu se svým manželem Sonnym a jejich šesti dětmi, uvedl deník New York Post. Muž pracuje jako manažer v reklamní společnosti a Jenny pečuje na plný úvazek o domácnost. S řízením domácnosti jí pomáhala i její matka, která trpí Alzheimerovou chorobou.

Právě seniorka nejspíš může za smrt batolat. Podle informací amerického deníku nechala otevřené dveře do zahrady. S touto verzí počítá i oklahomská policie. Chlapec s dívkou pak v nestřežené chvíli spadli do bazénu.

Jen několik dní před tragédií Jenny na sociálních sítích sdílela fotografii obou dvojčat. „Jenom by neustále skotačili“, napsala do popisku k příspěvku. 

Rodina se k nešťastné události doposud nevyjádřila. Sousedi novinářům sdělili, že matka skončila v péči záchranářů. Dále příbuzní založili i veřejnou sbírku, která pomůže pokrýt rodinné finance v těchto náročných chvílích.

Video  Na východním Slovensku utonuly dvě děti (†3 a †10).  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Wells ( 30. března 2023 18:36 )

Děti se utopili protože se matka nestarala a tak se to svede na babičku aby matka nebyla popotahovaná.

pajato73 ( 28. března 2023 08:28 )

neuveritelne..... mama cely den doma a deti sveri nemocne babicce.... za to strasne nestesti muze jen a jedine matka. Detskych zivotu je moc skoda a je mi to lito

Uživatel_5318449 ( 27. března 2023 14:02 )

Za to můžou rodiče když vědí že je babička nemocná a ještě takhle hodně .

Uživatel_5635211 ( 27. března 2023 12:32 )

Ještě že babička zapomíná,jinak by si sáhla na život,matka má v hlavě nastláno,takoví borci a nemají na chůvu...i pro babicku

Květoslava Krausová ( 27. března 2023 10:23 )

Za neštěstí nemůže nemocná babička, ale rodiče. Především má být bazén zabezpečen a ohrazen. Bohužel teď je už všechno marné.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání