Když před čtyřmi lety spatřil světlo světa očekávaný kalendář nesoucí název s jasným poselstvím: Fuck the Age! (v překladu M*dat na věk), všem spadla brada. Fotky, na kterých je Simona úplně nahá, nenechaly v klidu opravdu nikoho. Když snímky vznikaly, kladla si modelka otázku, zda dělá dobře. 

„Měla jsem trochu strach z toho, že mě lidi odsoudí, že se v mém věku fotím nahá. Jsem totiž dost stydlivý člověk. Ale zatím mám jen kladné reakce. Chtěla jsem ženám ukázat, že když se chce, tak to jde i ve 46 letech mít pevnou postavu. Samozřejmě je za tím dřina a odříkání, ale jinak to nejde,“ svěřila se Blesku Krainová. Kalendář byl tehdy prodejný a stejné to bude i s tím, který vznikl v Dominikánské republice. 

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová má jasno o oslavě 50! Mejdan v Karibiku a tajný dárek. Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Simona opět odhodila stud před fotografem Lukášem Dvořákem a zapózovala mu před objektivem. Opět vznikly stovky fotek, ze kterých se vyberou ty nejlepší, co budou v kalendáři pro rok 2024. 

Minulý týden odletěl můj úžasný tým lidí, se kterým jsme dokončili jeden skvělý projekt na tento a příští rok a už teď se moc těším... Máme za sebou 12 dnů práce a tisíce nových fotek a zážitků,“ netají se kráska, která fotila ve svém druhém domově. V Dominikánské republice totiž vlastní apartmán. Podle záblesků, co dává na sociální síť, to opět bude žhavý kalendář. 

Fotogalerie
63 fotografií