Obsah seriálu Noční agent (The Night Agent)

Noční agent je propracovaný akční thriller podle románu Matthewa Quirka, jehož hlavním hrdinou je agent FBI, který pracuje v suterénu Bílého domu a obsluhuje telefon, který nikdy nezvoní – až do jedné noci, která ho přivede k nebezpečnému spiknutí, jež nakonec vede až do Oválné pracovny.

Obsazení seriálu Noční agent (The Night Agent)

Herci Postavy
Gabriel Basso Peter Sutherland
Luciane Buchanan Rose Larkin
Hong Chau Diane Farr
D. B. Woodside Erik Monks
Fola Evans-Akingbola Chelsea Arrington
Eve Harlow Ellen
Phoenix Raei Dále
Enrique Murciano Ben Almora
Sarah Desjardins Maddie Redfield

Gabriel Basso - Peter Sutherland

Americký herec, narozený 11. prosince 1994, známý pro své role v seriálu The Big C stanice Showtime, sci-fi filmu Super 8 z roku 2011 a komediálním dramatu Králové léta z roku 2013. Basso se narodil v St. Louis ve státě Missouri jako syn Marcie a Louise J. Basso Jr.

Spolu se svými dvěma sestrami, herečkami Alexandrou a Annalise Basso, se učil doma. Jeho rodina navštěvovala církev Grace Doctrine Church ve městě St Charles ve státě Missouri. Basso se původně chtěl stát profesionálním fotbalistou, než si našel herectví.

Luciane Buchanan - Rose Larkin

Novozélandská herečka a režisérka narozená 16. července 1993. Je známá pro své role Tripitaka (Tang Sanzang) ve filmu Nové legendy o opici, Kennedy Truebridgeové ve filmu Špinavý boháč a dcery Billyho T. Cherie ve filmu Billy. Buchanan se narodila a vyrostla v Aucklandu.

Je tongánského a skotského původu. Absolvovala kurzy herectví v Auckland Performing Arts Centre (TAPAC), některé u Mirandy Harcourt. V roce 2017 absolvovala bakalářské studium herectví a psychologie na Aucklandské univerzitě.

Hong Chau - Diane Farr

Americká herečka narozená 25. června 1979, která je známá především díky svému výkonu ve filmu Velryba z roku 2022, za nějž byla nominována na Oscara za nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli a další ceny za vedlejší roli.

Její průlomovou rolí byl film Zmenšování z roku 2017, za který byla nominována na několik cen pro herečku ve vedlejší roli. Variety v roce 2022 napsal, že Chauová "byla v posledních letech plodná" a že "se prosadila" v televizních seriálech Watchmen (2019) a Homecoming (2018-2020). Před seriálem Downsizing se objevila v seriálu Treme (2010-2013) a ve filmu Inherent Vice (2014). V roce 2018 měla hostující role v několika televizních seriálech.

V roce 2019 hrála vedlejší roli v limitovaném seriálu Watchmen a měla hlavní role ve filmech American Woman a Driveways. V roce 2020 měla hlavní roli ve druhé sezóně televizního seriálu Homecoming, přičemž v jeho první sezóně v roce 2018 měla vedlejší roli. V roce 2022 se objevila ve vedlejších rolích ve filmech Showing Up, The Menu a The Whale. Chau se narodila vietnamským rodičům, kteří po útěku z Vietnamu na konci 70. let žili v uprchlickém táboře v Thajsku.

Vietnamská katolická církev v New Orleans v Louisianě sponzorovala Chau a její rodinu, aby se přestěhovali do Spojených států. Vyrůstala v New Orleans a předtím, než se začala věnovat herecké kariéře, vystudovala film na Bostonské univerzitě.

Noční agent (The Night Agent) - podrobné informace o seriálu

O knize: Aby našel ruského špióna v Bílém domě, musí agent FBI zpochybnit vše. . . a nikomu nevěřit. Aby zachránil Ameriku před katastrofální zradou, musí idealistický mladý agent FBI zastavit ruského krtka v Bílém domě v tomto vzrušujícím politickém thrilleru, který připomíná rané romány Johna Grishama a Davida Baldacciho.

Nikdo nebyl překvapen více než agent FBI Peter Sutherland, když byl pověřen prací v situačním centru Bílého domu. Od svých prvních dnů jako specialista na sledování Peter svědomitě dělal všechno podle předpisů a doufal, že mu jeho záznamy pomohou uniknout poskvrně z minulosti. Když byl Peter ještě chlapec, jeho otec, šéf sekce kontrarozvědky FBI, byl podezřelý z prodeje tajemství Rusům – katastrofální porušení, které ho stálo kariéru, pověst a nakonec i život.

Peter důvěrně ví, jak jedno porušené pravidlo může stát život. Nikde není tak ostražitý jako v této místnosti, svatyni amerických tajemství. Pracuje na nočním oddělení a jeho úkolem je monitorovat tísňovou linku, na níž se čeká na volání, které nepřišlo – a možná ani nikdy nepřijde. Až do dnešní noci. V 1:05 v noci zazvoní telefon. Vyděšená mladá žena jménem Rose oznamuje Peterovi, že její teta a strýc byli právě zavražděni a že vrah je stále v domě s ní. Před svou smrtí jí dali toto telefonní číslo s naléhavými instrukcemi: „Řekněte jim, že OSPREY měl pravdu. Děje se to. . . “ Tento telefonát vrhne Petera do centra léta připravovaného spiknutí, do něhož je zapleten ruský krtek na nejvyšších vládních místech. Zrádcem může být kdokoli v Bílém domě. Kdokoli mohl být zkorumpován.

Aby zachránil národ, musí Peter vzít pravidla do vlastních rukou a udělat správnou věc bez ohledu na cenu. Ponoří se do zoufalého pátrání po zrádci – zrádné odysey, která jeho a Rose postaví proti nejzkušenějším a nejbezohlednějším ruským agentům a plné síle samotné FBI. Peter ví, že čím šířeji je tajemství vysíláno, tím nebezpečnější je pro lidi v jeho středu. V sázce je osud země, a tak musí s Rose uniknout zkušeným zabijákům a manévrovat kolem otřesných zrad, aby našli šokující pravdu – a zastavili hrozbu zevnitř, než bude pozdě.

Video
Video se připravuje ...

Trailer seriálu Noční agent Netflix

Fotogalerie
14 fotografií