Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šílenec unesl třináctiletou dívku: Držel ji zamčenou v kůlně!

Autor: rix - 
15. března 2023
20:15

Závažný případ se podařilo vyřešit americkým policistům ze Severní Karolíny. Našli teprve třináctiletou dívku, po které doposud marně pátrali. Holčičku držel cizí muž zavřenou v kůlně asi 1600 kilometrů od jejího domova v Dallasu. Jorge Ivan Santos Camacho vylákal Američanku ven přes sociální síť a poté ji unesl.

Camacho vše dopředu promyslel. Dívku si vytipoval na facebooku a delší dobu si s ní dopisoval. Když se usmyslel, že je správný čas, vylákal dívenku z domu. Neváhal, nešťastnou Američanku naložil do auta a ujel.

Odvezl ji asi 1600 kilometrů od jejího rodného Dallasu do Severní Karolíny, kde měl vlastní dům. Vedle něho stála ještě malá kůlnička. Do té dívku bez lítosti strčil a zamkl. Holčičku tam únosce držel přes dva týdny. Pak sklapla past.

Kriminalisté mezitím podezřelého muže díky zprávám na sociální síti identifikovali, pak už netrvalo dlouho, aby nalezli jeho vůz. Policisté následně obklíčili jeho dům a vnikli také do kůlny, kde nalezli zuboženou holčičku, informoval deník Daily Mail.

„Díky bohu, že jsme tu dívku našli. Ne všechny případy dopadají takto,“ oddychl si šerif Richie Simmons. Zatímco se vyšetřovatelé pustili do objasňování všech detailů, Camacha mezitím obvinili z únosu dítěte a obchodování s lidmi. Nezletilou Američanku převezli do nemocnice k lékařskému vyšetření. Jak se zdá, bude v pořádku.

Video  Ukradené dětství Nataschy Kampuschové  - Videohub
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání