Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pátrání po Alexejovi (26) z Adršpachu nekončí: Nejasný vzkaz bratra Andreje!

Autor: VaB - 
14. března 2023
14:19

Už téměř týden pátrají policisté a nejbližší po Alexejovi Poleščukovi (26) z Náchodska. Jeho bratr, známý česko-běloruský aktivista Andrej, děkuje všem za nabídnutou a poskytnutou pomoc. K případu se ale nechce vyjadřovat.

Policisté po Alexejovi Poleščukovi z Teplic nad Metují pátrají od 9. března. Nikdo neví, kam zmizel. Jako kdyby se pod ním snad propadla zem. Policie hned zpočátku rozjela velkou pátrací akci, nechyběla rojnice na polích ani policejní vrtulník s termovizí ve vzduchu.

Zatím je ale pátrání bezvýsledné. „Pokud jste muže viděli, zavolejte na bezplatnou linku 158. Muž by měl mít delší tmavé vlasy a na sobě tmavě modrou bundu a světle modré teplákové kalhoty,“ uvedla policejní mluvčí Iva Konečná.

K pátrání se znovu vyjádřil i bratr Alexeje Andrej. „Chci všem poděkovat za nabídnutou a poskytnutou pomoc. K případu toho, co se stalo a děje, nebudu dávat žádné podrobnosti a prosím o respektování soukromí,“ popsal aktivista. Andrej Poleščuk aktivně informuje o tom, co se děje na válkou zmítané Ukrajině nebo v jeho rodném Bělorusku.

Video  Pátrání po dvouletém dítěti pohledem z policejního vrtulníku.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání