Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Roztomilé štěně způsobilo požár v Kunčicích: Podařilo se mu zapnout plotýnku na varné desce!

Autor: rc - 
12. března 2023
11:34

Hasiči v pátek vyjížděli k požáru v bytě v Kunčicích nad Labem. Naštěstí se podařilo rychle plameny uhasit, všechny ale překvapilo zjištění, jak k požáru došlo. Může za něj štěňátko huskyho.

 Do bytu v Kunčicích nad Labem byli hasiči přivoláni v pátek odpoledne. „Průzkumem jsme zjistili, že došlo k zahoření na plotýnce,“ uvedli na sociální síti s tím, že se požár rychle podařilo uhasit. „Překvapivé bylo nakonec zjištění vyšetřovatele hasičů, jak k požáru došlo. Pachatelem bylo čtyřměsíční štěně huskyho. Uživatelka bytu při odchodu dávala čepice a šály na kuchyňskou linku, aby je štěně nemohlo tahat a trhat,“ dodali.

Nicméně v tu chvíli na lince nebylo žádné místo, a tak věci odložila na varnou desku. Štěně se k nim chtělo dostat a tlapkami se opíralo o dotykové ovládání varné desky a podařilo se mu jednu z plotýnek zapnout! Následky pro pejska mohy být tragické. Naštěstí nedošlo na nejhorší. „Pes měl nakonec velké štěstí. Po otevření bytu se jeho majitelům podařilo štěně resuscitovat,“ napsali hasiči.

Video  Víte, jak se zachovat při požáru ve vašem bytě nebo domě?  - Videohub
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání